Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sariyer gol

Isik Kaan top'u kapti golden önce
Eren de asist yapti

Alexis maçta 2 gol atınca hemen "bu adamı beğenmediğiniz" cümleleri başlıyor. Kimse Alexis Marsilya'da bir maçta 2 gol atamaz demiyor ki?

Transferde maliyet boyutu var, yaş var, kadro yapısı var, takımına uygunluk var. Bunların hiçbirine bakmadan sırf Fransa'da bir maçta 2 gol attı diye bizim için iyi transfer nasıl olabilir.

Bizde de o 2 golü atabilirdi, Kagawa Beşiktaş'a geldi eleştirildi, ilk maçında 10 dakikada 2 gol attı herkes müthiş transfer gözüyle bakmaya başladı. Ama sezon sonunda tablo farklıydı. Bu konularda 1 maçlık 2 maçlık performanslarla hiçbir şey ispatlanmaz. Ki Fransa'da çok iyi istatistikleri olanın burada olmayabilir bkz: Falcao.

İcardi bize gelse cok da farklı bir düşüncede olacaklarını sanmıyorum onun hakkında
Sen cidden Galatasaraylı mısın?

Bugüne kadar GS lehine tek postunu hatırlamıyorum, bütün işin gücün nerden bulurum da bok atarım kafası.

Bu müthiş objektifliğini diğer takımlarda gösterdiğin herhangi bir mesajın falan varsa link atsana

Kanat lazim ama bence sag kanat gerekli. Keremi Mertensle falan kullanirsin da sagda adam yok .
Okan’in bi sistemi yok belli, cikan isimler gelsin oynasin iste isimleri. Bu sekilde hicbi turlu basarili olamayiz. Milletin bi oyun yapisi var 2milyona da 12 milyona da bi ton adam var iclerinden en uygunu secip aliyor ama biz yine yildiz modumuzda dolanip duruyoruz. cok sey yazmak istiyorum ama yazamıyorum

Sen cidden Galatasaraylı mısın?

Bugüne kadar GS lehine tek postunu hatırlamıyorum, bütün işin gücün nerden bulurum da bok atarım kafası.

Bu müthiş objektifliğini diğer takımlarda gösterdiğin herhangi bir mesajın falan varsa link atsana
Link istemek ban sebebi ustat:asd:
Ya abi görmüyor musun acayip kotu durumdayiz ne yazayim bu durumda allah askina bana kulupte olumlu bir sey soyler misiniz 2 senedir? transfer girdabi, yonetici kaosu, basarisizlik, reputation eksilmesi simdi bunlari yaziyorum diye gslilikten aforoz edilmeyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt