Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonun kalecisi son 2 sezonunu Nigde Anadolu ve Turgutluspor'da geçiren Taha Tepe adlı arkadaş olacak galiba bu maç. 55 kurtarış yapar şimdi bu

Serie A takimi 30 mac zorunlu oynatma opsiyonuna evet mi diyecek? Hele zorunlu opsiyonu bile kabul etmeyen takim.

Bu Sami Yen Haberine göre Cicaldau icin 1 milyon kiralik bedeli alacaktik. O para nerde?

Cengiz diyorsunuz da ben ayrılacağım dese transferin son günü dahil olsa İtalya, Fransa, Almanya, İspanya(en rahat burada patlama ypar) hatta Premier ligden kendine talip bulabilir.
Şu dönemde Avrupa'da olmayan hocası daha toy olan bir takıma gelmesi imkansız kardeşim hayal kurmayın.

Tamam da sakat döndüğünde ne seviyede olacak belki 1 aya bile dönemeyebilir hadi diyelim uzun vadede düşünüyoruz ayak bileği çatlamış adamın geleceği de risklidir.
2 milyon bonservis 500bin maaşa gelecekse boey kaldığı durumda da gelebilir yerli oyuncu ve bizi bozmaz. 2 ay sonra çatır çatır oynar istediğini kesersin.

Ancak bölgeyi boş bırakıp yazı tur atarsan bu planlama olmaz intihar olur biz bunu orta sahada 2 sene üst üste yaşadık
Bilmiyorum ama Kaan'a 5 milyon bonservis 2 milyon maas tutarsiz. Yani bence Kaan'i o sartlarda almayiz.
Boey'in neden satilacagini hala anlamiyorum.

30 maç oynatma zorunluluğu nasıl olabilir allah aşkına herif tamamen zırvalık

8 den aşşa vermemek lazım 4 milyon nedir ya dubois sağlam gelecek mi bakalım nerdeyse en iyi oynayan adamımızı sudan ucuza veriyoruz

Okani yönetim herhalde fazla takmiyor. Adam Dubois yokken Omar yerine Boeyi tercih etti, ve yönetim Omari sutlamak yerine Boeyi bizim icin kötü bir anlasma ile yolluyor.

Boeynin Dünya kupasina katilma sansi baya yüksek. Ordada piyasasini yükseltme sansi olur.

Ilk 11 belli oldu mu @Musap Aydinli

Edit bu adamin adi ne oldu

Sacha Boey'den sonra bu yönetimden ümidimi kestim. Bu kadar basiretsiz anlaşmalar üst üste olması hakikaten inanılmaz. Resmen rezalet. İlk önce Marcao daha sonra Mohamed ve son olarak Boey konusunda da ahmaklık yapmak!!! pes doğrusu!!!

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt