Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi bu forvetlerin hepsinden daha iyi ve daha teknik. Tabi ki kafa olarak nasil duruyor nasil kendini tekrar ispatlamak istiyor orasini bilemem ama oyuncunun kalitesini baz alirsak bu takima sart olan oyuncu profili. Hele golculuk kismi cok onemli. Daha 3 sene evvel Avrupa'da top 5 santrafor aralarinda yer aliyordu. Onemli olan kismi; kafa yapisi olarak kendini 100% verecek mi? Orasi muhim.
Bu kadar soru isareti varken ben bu riske girmem. Adamin maliyeti bu kadar dusukken bizden baska kimse neden girmiyor diye sormak lazim. Daha genc bir santrafora gidilmeli. Icardiye verecegin maasla 2 topcu oynatirsin

Takim savunma anlayisi olarak cok iyi, rakibe hemen hemen hic pozisyon vermiyor ama kreatif olamiyoruz sorun burda. Saglam bi forvet ve 10 no/kanat ile gideririz bu sorunu.

Forvet ve sol kanadı değiştirince takımın defansif anlamda gerilemesi de mümkün değil. Forvet top tutamıyor, sol kanat savunma adına hiç bir şey yapmıyor. Bundan daha kötüsü olamaz.

Bu kadar soru isareti varken ben bu riske girmem. Adamin maliyeti bu kadar dusukken bizden baska kimse neden girmiyor diye sormak lazim. Daha genc bir santrafora gidilmeli. Icardiye verecegin maasla 2 topcu oynatirsin
Bu saatten sonra eldeki iki oyuncudan daha iyi bir adami bulamazlar bulmus olsalardi coktan almis olurduk. Tum yollar Icardi'yi gosteriyor.

Bu kadar transfer yapılıp nasıl bu kadar eksik bir kadro kuruluyor anlamıyorum ? Kim yapıyor bu kadro mühendisliğini. Geçen seneden iyi olmamız lazım ama yedekten girecek oyuncumuz yok. Girebilecek oyuncuları da yok pahasına kiralıyorsun :)

Biz ne zaman coşkulu, tempolu bir oyun, şöyle 3-4 gollü galip geldigimiz bir maç izleyeceğiz acaba çok merak ediyorum inşallah ligin yarısı gelmez o zamana kadar.

360 dakikada sadece 2 gol atmisiz, o da 87. ve 90. dakikalarda Gomis'in golleri. Okan Buruk'un bundan sonra yapması gereken ilk iş antrenmanlarda takıma nasıl gol atılır dersi vermeli.

Ön tarafa oyuncu almalıyız. Golcü, 10 numara ve kanat transferleri elzem.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Dubois Nelsson Apo Ballo Toure
Midstjo Lucas Evander
Yunus Icardi Moura

3 transfer gerekiyor ilk 11’e böylece yedek kulübesinde de Oliveira, Boey, Kerem, Barış ve Kazımcan gibi oyuncular kalabilir.

Kapalı savunmayı zor açıyorken bulduğumuz her fırsatı gole çevirmemiz gerekiyor ki beceremiyoruz. Acilen forvet + kanat lazım.

Hala icardiye burun kıvıran var. Inter de oynadığı dönem dünyanın en formda 3-5 forvetinden biri. PSG ye geldiğinde mbappe ,Neymar ,sonradan Messi olan takımda yedek kalması normal. Ortalama oynadığı dakika süresi mac başına 45 dakika, 3 sezonu var yani aslında tam 1.5 sene oynamış diyebiliriz . Attığı gol sayısı 38. Bu ligde neler yapacağını tahmin edin sadece.

Bu arada yunusa cidden çok üzülüyorum.. Müthiş yetenekli ama takım bir halt oynamadığı için aradığı boşluğu bile bulamıyor topun kıymetini bilmesi de büyük avantaj çok zor kaybediyor kereme göre çok iyi o yönden..
Bu çocuk çok büyük yerlere gelecek inşallah mertense verdiği pasın yönü şiddeti first classti çok basit görünüyor ama o hızla resmen penaltı gibi pozisyon birakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt