Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim farketmez. Sosyal yaşamındaki tüm stresi kini futbola kanalize edip rahatlamaya çalışıyor millet gözüken o
4 maçta 1 hata hariç gol yememişiz bugün 3 net fırsat gelmiş gol atsak eksiklere rağmen 3 puan alıyorduk. Şu an için ne kötü ne iyi futbol var ama olumluya dönebilecek bir yapı var. Rakiplerin oynadığı maçlarla bizim maçların seviyesi bir olmaz bize en yakın fikstür Trabzonspor'da vardı onlarda şu an itibariyle altımızdalar.

Niye cezalandırılcağımı anlamadım reis. Fotoğraf paylaşmak yasak mı
ima yapıyorsun fotograf paylasmak yasak değil elbet. **** ismi komisyon alıyor yeaa mesajından bir farkı yok bu fotograflı paylasımının. o yüzden bir açıklama yap lütfen yada özrünü dile. izahati yok bu paylasımının.

Gs tarihinin en başarılı birkaç futbolcusundan biri gelip td olmuş adama 4. maçta demediğinizi bırakmadınız. Yabancı hoca konuşulduğunda yerliden başkası başarılı olmuyor diyordunuz. Yerli en uygun hocayı getirdiler onu da hemen yemeye çalışıyorsunuz pes
FBnin taraftar kitlesiyle dalga geçiyoruz (haklı olarak) da bizim elimizdeki kitle de onlardan pek farklı değil. Neredeyse sıfırdan takım kurulmuş , uyum,sabır falan kimsenin düşündüğü yok. Başarılı olursa da sövecek bir sebep bulacaklar adım gibi eminim.

ima yapıyorsun fotograf paylasmak yasak değil elbet. **** ismi komisyon alıyor yeaa mesajından bir farkı yok bu fotograflı paylasımının. o yüzden bir açıklama yap lütfen yada özrünü dile. izahati yok bu paylasımının.
İzahatini yapayım o zaman renktaş. Zamanında Galatasaray'a para kazandırmak yerine kaçıp gitmiş bir futbolcu olan Okan buruk ve hasta fenerli olan fener için bağış kampanyası yapmış Acun'un sıkı fıkı olması hoşuma gitmiyor.Bana kalsa Okan buruk kulübün içine sokulmamalı onun ve kankası Beleşoğlu yüzünden olası bir Şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz gitti zamanında hepsini geç ikisinden tek kuruş bonservis alamadık.Şimdi çıkmış evime döndüm falan filan geveliyor hoşuma gitmiyor

gazişehir gaziantebin 10 puanı varmıs.çok iyi.bu sene bence 2 anadolu takımı zirvede yer alacak devre biterken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt