Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başak'ı 2-0 yendiğimiz maçta canlı izlemiştim. denayer'ı sırtlayıp götüyordu herif acayip bir şeydi o yaşına rağmen :D
Bu Can'ın belhanda aşkı gibi bende de oliveira takıntısı başlayacak galiba. Gelirken istemedim de şimdi maçlarda sebebsiz yere top hep onun ayağına gelsin istiyorum. Dalga geçiyor milletle bayılıyorum

Bu Can'ın belhanda aşkı gibi bende de oliveira takıntısı başlayacak galiba. Gelirken istemedim de şimdi maçlarda sebebsiz yere top hep onun ayağına gelsin istiyorum. Dalga geçiyor milletle bayılıyorum
bende aynı şekilde. skor yapsın da hem kendi rahatlasın hem de millet biraz salsın istiyorum

Adam gibi bir golcü alın, yakaladı mı mümkünse yazan.

444cb2ea6a64651a6d560324c128d874.jpg

Haklısın ama golü atacakta oyuncu. Bu gün galip gelmemize yetecek kadar pozisyon bulduk mu? 5 tane bulduk. Mertens, Sefer, Gomisx2, Kerem bu pozisyonları rakipler bulduğunda 2-3 gol buluyor. Eksiklerimiz var mı? Pek tabi var özellikle kanat ve forvette aynı zamanda atağa çıkarken gayet iyi yerleşebiliyoruz ama rakip ceza sahası içinde daha iyi pozisyon almalı ve üçgenler kurmalıyız. Bir eksiğimizde ceza sahası dışından da şut denemeliyiz.

çok haklısın

şimdi kaçan pozisyonlara baktımda....mertens 1 gol 1 asist yaparmıs.yazık olmuş.ilk pozisyonda ezber bi vurus mertensinki.gomisin ilk pozisyonda top ayagına oturmamıs.ayagına sürtmüş gibi top vururken,şansızlık.kerem ise vurdumduymaz resmen

Bugün dahil 4 gün varmış Avrupa'da transfer sezonunun bitmesine. Esas büyük hareketliliğin TN 20'da olmasından korkarım.

Ama bence TN 19'un minimum 2 KAP'ı var.

beyler

harit hazard vs. hepsi ayağına top isteyen adamlar

bizim topsuz rakibi iten adamlara ihtiyacımız var

koşu tehdidimiz hiç yok

santraforumuz duruyor kanatlar ayağına istiyor bekler sıfıra koşmuyor

orta sahadan boş koşu atan yok

takımın en büyük sorunu koşu koşu koşu

Bravo. Yunus akarken gitti onu çıkardı. Kerem'e 90dk nasıl sabretti inanılır gibi değil
Sizin bazen mac izlediginize harbiden şüphe duyuyorum 2 hafta önce de benzer muhabbet geçti.
2 hafta once yunus sahada bayilacakti neredeyse. Kondusyon olarak kerem> yunus biri 120 dakikada yine sahada kalabilir ama yunus gunumuz itibariyle hala bu konuda zamana ihtiyaci var.
Bugün ise yine yoruldu gücü %10a düştü üzerine herif dizinin üstündeki kas grubuna diziyle tüm gücüyle dirsek attı. O bölgede kanama olmamasına dua etmek gerekir. Hiç diz yediniz mi bilmiyorum ama ortalama bir insan onu yese 15 dakika ambulans yok mu diye bağırırdı. En erken yarin sabah yumruk buyuklugunde bir morarıklık sahibi olacak çocuk.
Yunusun çıkması yine doğruydu. Bu ikisini birbiri ile iliskilendirmeyi bırakmanız gerekiyor. Artık takıntıya doğru gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt