Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok onlar konusunda çark etmişler, Çağlar konusunda da etmişler

Maddison'ı hep seviyolardı. Soumare'den nefret ediyolar ve sürekli bu adam 6 numara değil diyorlar
Soumare her türlü iyi topçu ha potansiyeline ulaşamamış olabilir.

Gerçi Didi de gitti kalır herhalde.

bu arada dominguez ile ilgili bir bilgi

anladığım kadarıyla bologna taraftarı çok seviyor

Okan ın basın toplantısından sonra burada yangın çıkmamasına şaşırdım...

hocanın acıklamalarından benım anladıgım bu sene transferler bir planda dahilinde başlamış sonra ise iş raydan cıkmış fırsat transferleri cıktıkca plan program bozulmuş
şu an ramos hamleside hocanın istegi olmadıgı net olarak belli oldu

umarım çuvallamayız büyük risk almışız

Okan ın basın toplantısından sonra burada yangın çıkmamasına şaşırdım...
Hocanın transfer beklentilerini bu önemli maç öncesi harlamaması doğru tavır...

Önümüzdeki birkaç günde sağlam biri alınmazsa kimse söndüremez o yangını...

Kanatlarda sıkıntı yoktu fantezi yaptık önce kanat değişikliklerine gittik

Zaha Ziyech tete geldi
Zaniolo Rashica Yunus gitti

Öncelik burası mıydı 8 no muydu

İlk işimiz midtsjö Sergio Berkan dan birini ikisini yollayıp orta sahayı sağlama almaktı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl kanatlarda sıkıntı yoktu yav.
Kanat oynayan kerem-barış-zaniolo-rashica-yunus vardı.
Başka oyuncumuz yok.
Şimdi bu 5li içerisinde topu ayağında tutabilen(o da yarım defansif zaafiyetleri had safhada) transfer olmaya yakın adayların başında yunus vardı.

2-Zaniolo SATILMAK için alındı bu gerçekle yüzleşmemiz gerekiyor. Hadi diyelim kaldı zaniolo kanat görünüyor orada oynamak istiyor ama kanat görevi konusunda zayıf tipik alıp yardırayım oyuncusu bunu da kenar çizgisine inerek değil kendini içe atarak yapıyordu.

3- Barış, çocuk oynayıp etkili olduğu tüm maçlarda icardinin dibindeyken bunu sağladı be kadar yakınlaştırırsan başarılı oluyor ne kadar uzaklaştırırsak net sıçıyor.

4-Kerem, bu çocuğun da başarılı atak haritasına bakıp izlemek gerekiyor.
Kerem hızlı atağa çıkarken net ölümcül silah.
1 kere kanattan giderse 2 kere terse içe koşu atıyor. Defanstayken oyuncuyu da hafif içten karşılıyor mertens çizgiye geliyor. Kerem aslında oyun stili olarak ben ortadan gideyim salın beni aga diye bağırıyor da biz görmek istemiyoruz.
Geçen seneden beri diyorum ya çift 10 rolünde oynatacağız ya biraz geriye sol orta oynatacağız. Kerem kapalı takımlara karşı daha dengeli bir yayılım gösteriyor kanattan anlık kaçıyor ortadan ceza sahası soluna doğru kaçıyor.

5- son olarak rashica 3-4 aydır yapıldığı tek yangın defans yapabiliyordu.

Abi takın tüm gol yükünü icardi ve ortadan başarılı atak sonuçlandıran kerem yaparken ş.liginde falan basıl gol atacaktık. Kapalı takımlara karşı zorlanmamızın sebebi de sıfıra inebilen yada ince hareketler yapabilen skor odaklı kanat oyuncusunun olmaması.

Şu durumda biz bu sene net kanat transferi yapacaktık bu apaçık ortada. Oturup şurda anket düzenlesek keita vari bir kanat diye tutuşurduk ezici üstünlükle biterdi o anket.

Öncelik konusuna katılıyorum ama burada istediğimiz profil mevzusu önemli.
Bence biz orta saha transferinde tielemans üzerine kurgulamıştık, şampiyonluk kutlamasındaki telefondaki adam da tielemanstı kimseyi kandırmayalım.
Tielemans olmayınca farklı alternatifler üzerinde çalıştık ki bunlardan birisi de Arjantinli pezoydu. O da gidince diğer alternatiflere doğru gittik.
Şimdi burada öncelik 8’de diye eline fırsat geçtiğinde kanat almıyorum demek doğru bir bakış açısı değil.
Keza kanat transferi de ihtiyaç dahilindeyken transferin yapılmasını yadırgamamak gerekiyor.
Sonuçta yedek forvet, solbek gibi elzem ihtiyaçlar da Temmuz ayında gerçekleştirildi. Bunu gören bilen planlayan adamlar 8i boşver koyduk gitti diyecekleri yok.

Fırsat doğabilecek 8 transferleri ortadayken geçen sene işareten orayı götüren yıllık 2,8alan oyuncuyu da hadi çöpe diyemeyiz kullanmak zorundayız. Zaten bizim o yükümüzü çekemeyecekse o zaman sözleşmesini fesih edelim gitsin. Çöp muamelesi çekmek yanlış

tehlikenin farkında mıyız

1693252078691.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt