Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ramosun gelmemesi olumlu haber
rodop dedem hayırlı haberlerde veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Gs tv’de molde macinin bant yayini var
Kaciranlar ve yeniden izlemek isteyenler icin
Rodop'un daha iyi bir haber verdiğine şahit olmadım nerede olumsuz haber var onu veriyor. Fena ayar olmaya başladım ajan gibi direk olumsuz garip haberler veriyor...
abdülkadir parmak demeye çalışmış
Yoo sadece bunlar denk gelmiş.nzonzi 2 sene kiralikti,ve forum memnundu gelmesinden o zamanlar.etebo mevzusu daha can sıkıcıYine y. gibi birini alacaz desene o zaman
%80'de durduran ne oldu acaba
Ramosu aldik yalnızramosun gelmemesi olumlu haber
Oğlum saydiklarinin Aziz Yıldırım kadar katkısı olmadi Galatasaray'a derhal geri dönMarmaris tatilindeyken nzonzi geldi,falcao cimbom falan yaziyodu musleranin instasina,bodrum turgutreisteyken etebo geldi.su an gümuslukteyim,kimseyi alamadık henuz
oyuncuyu hic izlemedım nasılki fred 10 kusur para etmeyecekse bu elemanda etmez bence
ama artık çaremiz kalmadı ne bulursak almak zorundayız yoksa tezegi avuclarız
Kader değişecek amaOğlum saydiklarinin Aziz Yıldırım kadar katkısı olmadi Galatasaray'a derhal geri dön
Niye kaderde retroya mi giriyor?Kader değişecek ama
Deli para ya. Şu para Molde ye gitse önümüzdeki 5 sene lige ambargo koyarlar. Ama tabiki kafasini alirlar inşallahyaklasik 25 saat sonra 1 milyar tl sahibi olabiliriz