Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramosun gelmemesi olumlu haber
rodop dedem hayırlı haberlerde veriyor

Rodop'un daha iyi bir haber verdiğine şahit olmadım nerede olumsuz haber var onu veriyor. Fena ayar olmaya başladım ajan gibi direk olumsuz garip haberler veriyor...

ywa bombos herifin teki, serdar olayinda bir tane dogru haber verdi diye, ordan populer olmaya basladi.

Kimse tanimiyordu, nefret ediyorum gicik heriften.

F4pIC8nXAAAepZD
abdülkadir parmak demeye çalışmış

Tielemansla başladığımız yolculuğumuzu Parades çöp, Gravenberch aradığımız profil değil, Guenduzi hırçın diye diye Ndombele ile noktalayacağız gibi duruyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

İsmi geçenler arasında; oyun stili, farklı formasyonlara uyum sağlayabilirliği, olası performans ve maliyeti bakımından en ideal oyuncunun Dominguez olduğu kanaatindeyim. Mevcut formasyona Amrabat daha uygun olsa da maliyeti epey yüksek olacak gibi; üç stoperli sistemlere tam uygun olmaması sonraki mevzu...Fofana, Gravenberch filan olmayacak dua gibi görünüyor zaten...

yönetim rodopa verdiği haberde kendi aralarında ne taştaş geçmişlerdir

yalnız amrabat bence ilk sene için dominguezden daha hızlı fark yaratabilir

tek korkum bu arapların orta uzun vadede profesyonelliklerğne güvenilmemesi

bu sene coşup seneye götü göbeği salıp yatabilir

Haluk Yürekli: "Galatasaray kulübü tarafından eşi benzeri görülmemiş bir suç duyurusu başlatılacak."

HY: "Galatasaray kulübü tarafından eşi benzeri görülmemiş suç duyurusu başlatılacak. Tüm tweet'ler toplanıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt