Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Allahim kafayı yersin madem bu adamı alacaktik niye 3 ay yatmasına müsade ettik ulan bjk balı olsa saçma sapan kalite bir adan düşerdi boşa bizde aksine her şeyin en kötüsü oluyor transferde sıkışınca neyse en azından Kasımpaşa da 10 milyon bayilacagimiz bir faydasız topçu yok tek şansımız bu

Corinthiansın 17 yaşındaki 1.85lik ortasahası Gabriel Moscardo parlamadan yoklanmalı , çok süper oyuncu

Bu arada hadi geçtim Berkan’ı.

Şu an Nelssonla Akerim topun ağzında, Ramos ismi geçti ya her maç bu ikiliyi kötülüyorlar istisnasız, yarın bu adamlarda da özgüven kırılırsa çöp, gitsin falan çekilmeye başlayacak.
reyis apo'da bir şey görmedim ama Nelsson cidden kötü ya son zamanlarda , kafası burda değil gibi hiç konsantrasyonu hep üst seviye olan , pozisyon sezgisi çok yüksek bir adama göre çok fazla hamle hatası yapıyor son zamanlarda

reyis apo'da bir şey görmedim ama Nelsson cidden kötü ya son zamanlarda , kafası burda değil gibi hiç konsantrasyonu hep üst seviye olan , pozisyon sezgisi çok yüksek bir adama göre çok fazla hamle hatası yapıyor son zamanlarda
Molde ikinci yarısı çokta kötü değildi açıkası özellikle yan toplarda hepsine çaktı kafayı - hem apo hem nelsson ama molde maçında adamlar ortadan rahat gelince öne attıkları adımda arkaları hep açık kaldı.

Edit: kendi hataları diye değil - karşılamada kötü olduğumuz için zorlandılar anlamında demek istedim. heriflerin biraz daha kaliteli hücumcuları olsa işimiz daha zordu maç performansımıza bakınca.

Ndombele bu arada bize şartlı gelmek istiyor herhangi bir İtalyan kulübü Roma, İnter, Milan vb. bugün ya da yarın bir hamle yaparsa bariz oraya gidecek işte Romano'nun dediği gibi.

Biraz ayaklar da yere basmalı.

Ndombele fit olsa bugune kadar yazilan isimleri top diye oynar ama Mourinho ile yasadigi sorunlar biraz dusundurucu. Napoli’de izlemedim, son durumu hakkinda pek bir bilgim yok. 2 aydir takimla calismayan oyuncuyu alirsan taraftar sana her seyi soyler. Transfer doneminin basinda gelseydi daha farkli olurdu. Ha dususte olmasaydi bize gelme ihtimali bile yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt