Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6, 8 olmasına rağmen 10 oynayabiliyor çünkü tekniği mükemmel, bacaklar makas Viera gibi

Ndombele nin sakatlık geçmişi tertemiz sadece 2019 sezonunda kasık sakatlığı gözüküyor onun haricinde hep ufak tefek darbeye bağlı, ayrıca magazinsel olayları da yok

Sakatlık problemi olmayıpta futbolunun bu kadar geri gitmesinin sebebi nedir kendine büyük ihanet etmiş adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndombele fit olsa bugune kadar yazilan isimleri top diye oynar ama Mourinho ile yasadigi sorunlar biraz dusundurucu. Napoli’de izlemedim, son durumu hakkinda pek bir bilgim yok. 2 aydir takimla calismayan oyuncuyu alirsan taraftar sana her seyi soyler. Transfer doneminin basinda gelseydi daha farkli olurdu. Dususte olmasaydi bize gelme ihtimali bile yoktu.
3 sene onceki hali aktif en iyi 4 5 orta sahadan biriydi ama cok cabuk dustu toparlayamadi. 2 orta saha alirsak uygun maliyetli olursa Ndombelede denenebilir.

Ben 8+3'ü dizemiyorum.
Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Sergio
Tete Kero Zaha
icardi

Muslera
Boey Kaan Apo Angel
Torreira Sergio
barış Kero Zaha
icardi

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Sergio
Barış ziyech Zaha
icardi

Hatta

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Sergio
Kerem Zaha Angel
icardi

Okan da fayda aldı hepsinden. Boey i sallarken adam boey i 20 milyonluk topçu yaptı. Barış ı kazma gösteren adamdan barış ı derbi kralı yaptı. Okan hoca takımın çoğundan verim almıştır. Yusuf tan falan yararlanamadı bir tek...
Konu Okan kimseden fayda alamadı değil renkdaşım aslında, dediklerin çok doğru fayda aldı o isimlerden. Zaten bu faydalara rağmen Gomis ilk 8 hafta sonra İcardi sırtladı takımı.
Bu senede Torreira oynamadığında döküldük yine.
Demek ki sorun hocamızın herhangi bir taktik anlayışı yerleştirememiş olması sistemini ezberletememesi ve doğru çalışılmış pozisyonları takımın uygulamamsı ve bu sebeple oyuncu bazlı performanslara muhtaç kalmamız..
Geçen senden beri değişmeyen tek şey yine maçlarda bizi hangi oyuncu kurtaracak şimdi diye beklememiz.

Ndombele ve pogba ikisinide alalım sakatlanmazsa pogba zatenn farkını koyar o zamana kadarda ndombele form tutar

icon_dodo.gif

Yagız 15 milyon veren Parteyi alir gibi bisey demisti eger oyleyse asla kaptirmamamiz lazim bu adami.

Nottingham Forest, PSV'nin orta saha oyuncusu Ibrahim Sangaré için 35 milyon euro teklif etti. [Eindhovens Dagblad]

Evet boey e bu oyuncu değil diyen adam... Müthiş işler yapmıştır muhakkak. 13. Alıp 13. Bitirmesi muhteşem bir hoca olduğunun göstergesi. 1. Olarak alsaydı 1. Bitirdirdi muhakkak... :)

ben mütis hoca demedim, sadeca senin yerdigin bilgiyi tamamladim.

ligi 13. alip 13. bitirdi demekle ve sirf 13. bitirdi demekle baya bir fark var bence.

hala ndombele haberi cıkıyor ya geçen sene 30dkdan fazla maçı yok adamın o mu kurtaracak bizim orta sahayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt