Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni üzen durumlardan biri de Türk futbolunda sık karşılaşmadığımız şekilde ön eleme geçerek ŞL'ye kalmamıza rağmen bunun tadını çıkaramıyor oluşumuz

çok korkunç olsada , tarihimizde hiç denk gelmediğimiz Munihi isterim , bizim çok iyi olduğumuz dönemlerde, vasat oldukları için hiç denk gelmedik
, büyüklerden Manchester Utd , en dandikleri ama onlarda başarıya uzun zamandır çok aç
ben ikinci torbadan banko isterim united'ı - hem mazimiz var - hem ismi güzel maç - hem ingiltere basını zaten bizi seviyor oraya prim yapabiliriz. kafa kafaya oynarız düşüncesindeyim hala.

City ilkte çıkarsa geçmiş olsun ama o ihtimali yokeder :D

Karakter analizi yaptırıyoruz olayı filan bu sene iptal sanırım çünkü dombili o analizlerin hicbirisinden gecemeyecek durumda bitik hem fizik hem mental

Ndombele nin sakatlık geçmişi tertemiz sadece 2019 sezonunda kasık sakatlığı gözüküyor onun haricinde hep ufak tefek darbeye bağlı, ayrıca magazinsel olayları da yok

Sakatlık problemi olmayıpta futbolunun bu kadar geri gitmesinin sebebi nedir kendine büyük ihanet etmiş adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mental

Konu Okan kimseden fayda alamadı değil renkdaşım aslında, dediklerin çok doğru fayda aldı o isimlerden. Zaten bu faydalara rağmen Gomis ilk 8 hafta sonra İcardi sırtladı takımı.
Bu senede Torreira oynamadığında döküldük yine.
Demek ki sorun hocamızın herhangi bir taktik anlayışı yerleştirememiş olması sistemini ezberletememesi ve doğru çalışılmış pozisyonları takımın uygulamamsı ve bu sebeple oyuncu bazlı performanslara muhtaç kalmamız..
Geçen senden beri değişmeyen tek şey yine maçlarda bizi hangi oyuncu kurtaracak şimdi diye beklememiz.
Okan ın belli bir taktik anlayışı yok lafına inanmıyorum. Kendi bildiği istediği pres sistemi ile oynatıyor ya da oynatmak istiyor takımı. Bu oyuncuların performansı ile alakalı bir sistem. Oyuncuların 1 den fazlasının performans vermediği zamanlarda sistemde aksilik çıkabiliyor.

Mesela hepimiz icardi nin iyi performansından bahsediyoruz. Attığı goller muhteşem ama sistemde şu anda tam hazır olamamasından kaynaklı bir defo var. Bunu kimse dile getirmiyor. Kerem ve sağ kanatta oynayan her kim var ise sistemdeki açıkları sebebi ile takım sıkıntı yaşıyor. Bunu da kimse dile getirmiyor.

Maç sırasında Okan hocayı takip edin. Bizden daha çok sinir oluyor verilen pozisyonlarda ya da yapılan hatalarda. Adam maç sonrası biz takım savunmasını yapamadık diye açıklama yapıyor. Tamam bunu yaptırmak hocanın işi ama dediğim gibi oyuncu performansı gerektiren bir sistem ile oynuyoruz ve şu anki performanslar sistemi kaldırmıyor.

Zaha yı ziyech i hemen kadroya almamasının sebebi de bence tam olarak bu. Performansı yakalayamadı sürecek basının ve taraftarın önüne atılmış olacak bu oyuncular.

Bu yüzden sabır diliyorum zaten her mesajımda. Sabır olmadan herkesi yiyerek hiçbir şey elde edemeyiz. Yangın yapılacak zaman da gelir şayet istenileni vermezse. Ama o zaman bu zaman değil.

çok korkunç olsada , tarihimizde hiç denk gelmediğimiz Munihi isterim , bizim çok iyi olduğumuz dönemlerde, vasat oldukları için hiç denk gelmedik
, büyüklerden Manchester Utd , en dandikleri ama onlarda başarıya uzun zamandır çok aç
Hani derler ya oldum yeter vurma .allah muhafaza o gece kotu bur gecemiz e denk gelsek 8 yesek 9 u atarlar. Bayern ole bir takim adamlar hadi karsimizdakine 4-5 attik yeter demiyor . Allah ne verdiyse ....

ben ikinci torbadan banko isterim united'ı - hem mazimiz var - hem ismi güzel maç - hem ingiltere basını zaten bizi seviyor oraya prim yapabiliriz. kafa kafaya oynarız düşüncesindeyim hala.

büyüklerden korkan fb gibi olsun😃 , ne gelirse gelsin

Şampiyon olduktan sonraki sezon çok daha zor geçer derler. Bu sene de işimizi zorlaştırdık.

Son 50 yılda Galatasaray aynı hocayla sadece 3 dönemde peş peşe şampiyonluk yaşamış. 96-2000, 11-13, 17-19 yıllarında. Üçünde de Fatih hoca var.

Okan hoca da bu eşiği aşarsa önemli bir kazancımız olur.
Okan Hoca daha ne yapsın yav;13. olup transferleri ilk yarının ortasına ancak yetişmiş bir takımı rakiplerin arkadan ittirilirken rekorlar kırarak şampiyon yapmış, yeni sezonda takım bir bir eksilirken hazir olmayan transferler ile 3 ön eleme geçip takımı Şampiyonalar Lig 'i gruplarına atmış, İcardi gibi ultra lüks süperstar bir ismi idare edip omuzlarında taşıtmiş, eldeki değersiz isimleri patlatıp kulübe aset yapmış...Bu kadar kısa bir zamanda bunları kim yapsa el üstünde tutulur,top oynatmıyor dediğiniz süre aynı geçen sezon ki gibi transferin geç yapılması nedeniyle sezon başı.Burada da önemli olan skor almakti ve ligde biri derbi iki maçta 4 puan ve Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak guruba girip başarıyla süreci geçti.Top yönetimde artık "orta sahaya 2 transfer yapın",Okan Hoca kendisi oynayacak hâli yok!

Newcastle yüzünden İngiliz takımı çıkma olasılığı fazla diyorlardı. Ben de eğer bir İngiliz olacaksa manu olması taraftarıyım...

Hani derler ya oldum yeter vurma .allah muhafaza o gece kotu bur gecemiz e denk gelsek 8 yesek 9 u atarlar. Bayern ole bir takim adamlar hadi karsimizdakine 4-5 attik yeter demiyor . Allah ne verdiyse ....
abartmaya gerek yok , kimseden korkumuzda yok , kamyonla gol yiyen Freiburglara 8,9 atamıyor, en az gol yiyen takımız 1,5 senede 25, 30 gol yedik , bir maçta 8,9 yemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt