Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca daha ne yapsın yav;13. olup transferleri ilk yarının ortasına ancak yetişmiş bir takımı rakiplerin arkadan ittirilirken rekorlar kırarak şampiyon yapmış, yeni sezonda takım bir bir eksilirken hazir olmayan transferler ile 3 ön eleme geçip takımı Şampiyonalar Lig 'i gruplarına atmış, İcardi gibi ultra lüks süperstar bir ismi idare edip omuzlarında taşıtmiş, eldeki değersiz isimleri patlatıp kulübe aset yapmış...Bu kadar kısa bir zamanda bunları kim yapsa el üstünde tutulur,top oynatmıyor dediğiniz süre aynı geçen sezon ki gibi transferin geç yapılması nedeniyle sezon başı.Burada da önemli olan skor almakti ve ligde biri derbi iki maçta 4 puan ve Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak guruba girip başarıyla süreci geçti.Top yönetimde artık "orta sahaya 2 transfer yapın",Okan Hoca kendisi oynayacak hâli yok!
Hocaya bir eleştiri yok yazdığımda zaten

Okan ın belli bir taktik anlayışı yok lafına inanmıyorum. Kendi bildiği istediği pres sistemi ile oynatıyor ya da oynatmak istiyor takımı. Bu oyuncuların performansı ile alakalı bir sistem. Oyuncuların 1 den fazlasının performans vermediği zamanlarda sistemde aksilik çıkabiliyor.

Mesela hepimiz icardi nin iyi performansından bahsediyoruz. Attığı goller muhteşem ama sistemde şu anda tam hazır olamamasından kaynaklı bir defo var. Bunu kimse dile getirmiyor. Kerem ve sağ kanatta oynayan her kim var ise sistemdeki açıkları sebebi ile takım sıkıntı yaşıyor. Bunu da kimse dile getirmiyor.

Maç sırasında Okan hocayı takip edin. Bizden daha çok sinir oluyor verilen pozisyonlarda ya da yapılan hatalarda. Adam maç sonrası biz takım savunmasını yapamadık diye açıklama yapıyor. Tamam bunu yaptırmak hocanın işi ama dediğim gibi oyuncu performansı gerektiren bir sistem ile oynuyoruz ve şu anki performanslar sistemi kaldırmıyor.

Zaha yı ziyech i hemen kadroya almamasının sebebi de bence tam olarak bu. Performansı yakalayamadı sürecek basının ve taraftarın önüne atılmış olacak bu oyuncular.

Bu yüzden sabır diliyorum zaten her mesajımda. Sabır olmadan herkesi yiyerek hiçbir şey elde edemeyiz. Yangın yapılacak zaman da gelir şayet istenileni vermezse. Ama o zaman bu zaman değil.
Renkdaş kendinde itiraf ettin ;
Ben sana gerçeği bir daha söyleyim geçmiş mesajlarımda yazmıştım yine yazıyorum;
Aklındaki futbolu bu oyuncu grubuna oynatamaz
OY NA TA MAZ.
Konu bu kadar net.
Onun dönemindeki futbolla şimdiki bir değil bu bir
O oyuncularla bunların alakası yok bu da 2
Uzatmamak için yazmıyorum diğer mesajlarımda nedenini biraz daha açmıştım.Konu uzun çünkü.
SAdede geleyim Okanı 1.5 yıl bekledim hep destek oldum ama bence başarısızlığa koşar adımlarla gidiyor beceremedikçe de sinirlenip saçma kararlarla ilerliyor
Ayrıca fazla duygusalada bağlandı herşeyden etkilendiğide ortada

Notum sana düşük Okancığım adadan yakında eleneceğini göreceğiz bence.
Keşke yanılsam..

Florya’nın şarap akan musluklarından bir yudum içse yeniden doğabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle bir ihtimal var da, herif 2 yıldır doğru düzgün maça çıkmıyor ve kamp da yapmadı sanırım. Hazır olması 2 ayı bulur rahat. Getireceklerse en başta getirselerdi, maça çıkıp kamp yerdi en azından. Zaten biz beğenmiyoruz da herif Avrupa'da kalacak gibi. Inter filan istiyor, bize düşmesi hala zor.

Suat Kaya'nın bir lafı vardı
Ben, Okan ve Emre Hagi'nin yerine koşup, savaşırdık
Hagi fişi çekerdi çünkü biz asker Hagi generaldi
İşte bize Okan, Suat ve Emre gibi futbolcu lazım
Torreira var 2 tane daha lazım
Askerler savaşır Generaller kazandırır

Bu tarz oyuncularin kim olabilecegini bulmak da transfer komitesinin isi..

Hissediyorum gelecek

images (78).jpeg

Yok Verratti, yok Gravenberch, yok Fofana vs vs gibi yüzde 0.1 ihtimalli adamlarla uğraşana kadar Dominguez'de elimizi hızlı tutup basıp parayı getirseydik şu an çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Bu saatten sonra gelecek adam sezon genelinde iş yapsa bile form tutana kadar ilk devre biter. 50 sefer söyledik burada, kanada filan hazır olmayan adamı bir şekilde hazır edebilirsin ama 8 numarada o lüxümüz kalmadı diye.

Renkdaş kendinde itiraf ettin ;
Ben sana gerçeği bir daha söyleyim geçmiş mesajlarımda yazmıştım yine yazıyorum;
Aklındaki futbolu bu oyuncu grubuna oynatamaz
OY NA TA MAZ.
Konu bu kadar net.
Onun dönemindeki futbolla şimdiki bir değil bu bir
O oyuncularla bunların alakası yok bu da 2
Uzatmamak için yazmıyorum diğer mesajlarımda nedenini biraz daha açmıştım.Konu uzun çünkü.
SAdede geleyim Okanı 1.5 yıl bekledim hep destek oldum ama bence başarısızlığa koşar adımlarla gidiyor beceremedikçe de sinirlenip saçma kararlarla ilerliyor
Ayrıca fazla duygusalada bağlandı herşeyden etkilendiğide ortada

Notum sana düşük Okancığım adadan yakında eleneceğini göreceğiz bence.
Keşke yanılsam..
Zaman gösterecek bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt