Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste hocam olay bu ....geçen sene lig devam ederken burda demiştim, 3-0-7 tarzında oynuyoruz diye, bu görüntüde öyle değil ama özellikle iç saha mçalarında genelde böyle, ileriye hücumcular 6-7 kişiyi diziyor paralel şekilde ama 2.bölgede adam olmazsa kim bağlantı olacak?
pres futbolunu severim ama sahaya doğru yayılarak yapılır bu pres, biz bazen bakıyorum başı kesilmiş tavuk gibi koşarak pres yapıyoruzIste hocam olay bu ....
Herkes transfer istiyor ama sorun hep oyuncuda mi diye sormuyor ilerde baski saçmalığı son bulmalı oyuncular sahaya düzgün dizilse her türlü kalitemiz sahaya yansır kayseriyi yenemedik hatta yenilecektik son dakikalarda kayserinin orta sahası bizden iyi miydi ? Yada moldenin .
Nere lan bura seni bulurum adres ver
Ohaa geldim buraya ben herhalde, Marmaris Üç kayalar koyu civarında
Bal liginde yapmazlar bu hatayı..Ekli dosyayı görüntüle 217891
Ders olarak okutulmali, şu şekil duran bir takıma 3 prime kante alsan da boş ya neyse
Breivike ne diyorsun?Bize sahada en iyi performansı gösterecek oyuncu lazım isterse tm değeri 3 m euro olsun
Sokucam yıldızına yoksa
Aynen bu oyuncu grubu çok daha iyisini yapmalı ve yapacakta Buda Okan hocaya bağlı oliviera torrera mitso Berkan kötü oyuncular değildi yeni gelenler de kötü olmayacak fener bile bizden iyi yayılıyor sahaya yani olay oyuncuda değil sistem seçiminde.pres futbolunu severim ama sahaya doğru yayılarak yapılır bu pres, biz bazen bakıyorum başı kesilmiş tavuk gibi koşarak pres yapıyoruz