Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplam 1 dakika bile süre bulamayacak altyapı oyuncularını neden transfer ediyoruz acaba?

geçen sene lig devam ederken burda demiştim, 3-0-7 tarzında oynuyoruz diye, bu görüntüde öyle değil ama özellikle iç saha mçalarında genelde böyle, ileriye hücumcular 6-7 kişiyi diziyor paralel şekilde ama 2.bölgede adam olmazsa kim bağlantı olacak?
Iste hocam olay bu ....
Herkes transfer istiyor ama sorun hep oyuncuda mi diye sormuyor ilerde baski saçmalığı son bulmalı oyuncular sahaya düzgün dizilse her türlü kalitemiz sahaya yansır kayseriyi yenemedik hatta yenilecektik son dakikalarda kayserinin orta sahası bizden iyi miydi ? Yada moldenin .

Bu seneki kadro planlamasından pek hoşnut değilim. Geçen sene daha iyi bir planlama yapmıştık. Bakalım sonumuz hayırlı olsun.

Iste hocam olay bu ....
Herkes transfer istiyor ama sorun hep oyuncuda mi diye sormuyor ilerde baski saçmalığı son bulmalı oyuncular sahaya düzgün dizilse her türlü kalitemiz sahaya yansır kayseriyi yenemedik hatta yenilecektik son dakikalarda kayserinin orta sahası bizden iyi miydi ? Yada moldenin .
pres futbolunu severim ama sahaya doğru yayılarak yapılır bu pres, biz bazen bakıyorum başı kesilmiş tavuk gibi koşarak pres yapıyoruz

F42OeTGWMAAoiV-

Breivik falan kim geliyorsa gelsinde bitsin yav şu dönem.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Thuram'ı zorunlu opsiyon ile kiralayabiliriz sadece.

O da şu şekilde olur.

3.5 Milyon Euro (kiralama bedeli)
+
17.5 Milyon Euro (25 maça çıkarsa zorunlu)
+
1.5 Milyon Euro (CL Katılım Bedeli sözleşme boyunca 1 kez)
+
10% Kar Payı

Zaniolo'ya benzer bir transfer olur.

22.5 Milyon Euro'dan fazlaya satar mıyız? Bence 1 sezon sonra 40'a gider CL de az performans verirse.

pres futbolunu severim ama sahaya doğru yayılarak yapılır bu pres, biz bazen bakıyorum başı kesilmiş tavuk gibi koşarak pres yapıyoruz
Aynen bu oyuncu grubu çok daha iyisini yapmalı ve yapacakta Buda Okan hocaya bağlı oliviera torrera mitso Berkan kötü oyuncular değildi yeni gelenler de kötü olmayacak fener bile bizden iyi yayılıyor sahaya yani olay oyuncuda değil sistem seçiminde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt