Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.742
- 26.129
- 3.183
Erden Timur nerede acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana taraftari müthis
Açıkçası Münih maçlarından ümitli değilimOyunları da zayıf. 2006’dan beri düzenli takip ediyorum, Kane’i almaları sıkıntı oldu. Sahaya çıkarabilirsek kontra silahlarımız da var. İyi pozisyon alabilmek çok mühim, umarım hoca oturtabilir oyunu. Manu da yıllardır kötü.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o senin dediğin Kasımpaşa, Antep maçları için geçerli,Kopenhag maçları hariç kapanan biz olacağız, hal böyleyken Kerem her türlü gösterir kendini , iki Barça maçını hatırlamak yeterliAvrupa'da mümkün oldukça az top kaybı yapan oyuncular ile oynayalım, mesela akturkoglu hiç Cl maçında oynasın istemiyorum, kaptırdığı toplarin çoğu gol olur
lan ne geni ne büyük takımı ne oyunundan ne trannsferinden bahsediyorsunuz
adamların iyi bir gününe denk gelirse senin inanın ne durumda olduğun umurlarında bile olmuyor
6-7-8 atıp yolluyorlar
çok talihsiz oldu
bayern deplasmanı harici herşey ortada
ama o maça motorumuz bozuldu, uçağımızın pilotunun dedesi öldü, kar mar bir bahane bulup çıkmamak gerek
4-0 da bitse 1-0 da bitse 6-1 de bitse farketmez. Maksat takımı Man Utd ve Kopenhaga hazırlamak. Benim ümidim 8 puanla ikinci çıkarız yönünde - inşallahta olur. CL oynuyorsak kolay gruptan çıkıp babaalra toslamak yerine - baştan neyse gücümüz yapıştıralım gitsin.Bayernden fark yemek bizi küçültmez. Pek takılmamak lazım , 8 gol attılar Barça’ya. Tjk 10 kişiyle 5 yedi. Oyun oturtabilirsek güzel grup. İzlenir, oyuncuların da piyasa yapması için ideal özellikle United maçları. Oyun olarak zayıflar bu sezon.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel hayaldi
Güzel hayaldi