Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyüp o maça çıkıp musialaya beyler ayıp oluyor artık durun demeli

leminanın zamanında mbappeye demesi gibi

Bana göre güzel bir kura çektik. En az üçüncülük için çok büyük avantajımız var. İkinci torbadan M. United istiyordum. Eski gücünde değiller. Bana göre diğer gruplar daha zor.
Bir de güzel statlarda maç oynayacağız. Bizim için tarihi önemi olan Kopenhag.
Kopenhag için Molde'nin iki oyuncusunu alıp Kuzeylilere karşı daha dirençli olarım.

Ortasahaya adam almak için ilk CL maçını mı bekliyoruz? Bakalım çok yemezsek o zaman alırız birini.

Oyunları da zayıf. 2006’dan beri düzenli takip ediyorum, Kane’i almaları sıkıntı oldu. Sahaya çıkarabilirsek kontra silahlarımız da var. İyi pozisyon alabilmek çok mühim, umarım hoca oturtabilir oyunu. Manu da yıllardır kötü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açıkçası Münih maçlarından ümitli değilim
Manu'ya oynayabiliriz ama
Gerçekten motive olsak şu grupta 2. olabiliriz
Ama şu anki durumumuzla böyle bir şey olmaz tabi

Avrupa'da mümkün oldukça az top kaybı yapan oyuncular ile oynayalım, mesela akturkoglu hiç Cl maçında oynasın istemiyorum, kaptırdığı toplarin çoğu gol olur
o senin dediğin Kasımpaşa, Antep maçları için geçerli,Kopenhag maçları hariç kapanan biz olacağız, hal böyleyken Kerem her türlü gösterir kendini , iki Barça maçını hatırlamak yeterli

lan ne geni ne büyük takımı ne oyunundan ne trannsferinden bahsediyorsunuz
adamların iyi bir gününe denk gelirse senin inanın ne durumda olduğun umurlarında bile olmuyor

6-7-8 atıp yolluyorlar

çok talihsiz oldu :(

bayern deplasmanı harici herşey ortada

ama o maça motorumuz bozuldu, uçağımızın pilotunun dedesi öldü, kar mar bir bahane bulup çıkmamak gerek

Veteran bir Galatasaraylıya yakışmayan bir post olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayernden fark yemek bizi küçültmez. Pek takılmamak lazım , 8 gol attılar Barça’ya. Tjk 10 kişiyle 5 yedi. Oyun oturtabilirsek güzel grup. İzlenir, oyuncuların da piyasa yapması için ideal özellikle United maçları. Oyun olarak zayıflar bu sezon.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4-0 da bitse 1-0 da bitse 6-1 de bitse farketmez. Maksat takımı Man Utd ve Kopenhaga hazırlamak. Benim ümidim 8 puanla ikinci çıkarız yönünde - inşallahta olur. CL oynuyorsak kolay gruptan çıkıp babaalra toslamak yerine - baştan neyse gücümüz yapıştıralım gitsin.

Sacha Boey'da gözleri var zaten Bayern'in - kendilerine karşı performans gösterirse vitrinin hasını yapmış olur.

Bu bayern gecen sezon bremen miydi sidik zoruyla yendi hemde sampiyonluk yolunda ve yenildigi maclar oldu. Sansla sampiyon oldular. Tamam ozaman kane yoktu ve cl'de farkli oluyorlar ama futbol bu zamanda real Juventusta ölüm grubuydu ve gectik. Ve manchester sevillaya karsi rezilleri oynadi o sevilla az kalsin menere bile turu veriyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt