Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier league den isteyeni cok dediler haala neden bir yere imza atmadi anlamiyorum. Yillik 300-400 bin euro ya gelecek bir profil . Birde su cocuk var Nice te Turkiyede felaket is yapar
Cenabet bu diyenler var o yuzden istemiyor kimse. Gecenlerde birileri nobette sebebini de anlatmisti ama unuttum simdi. :)

Sezon başı Tielemans’ı isteyen Okan hoca orta sahadaki eksikliği hepimizden daha iyi biliyor.
Dün transfer hakkında konuşmak istememesi gayet normal. Bu kadar önemli bir sezonun kaderini belirleyecek maça konsantre olup diğer konulara girmemesi kadar olağan bir şey yok.
Transfer bizim için amaç değil hedefe giden yolda bir araç.
Öncelikli hedef olan ŞL ön eleme maçını geçelim sonrasında orta saha transferi için elimiz güçleniyor ve daha 1 haftamız var.

katılıyorum ama son 1 haftaya kritik nokta transferini bırakmaları bence biraz kumar.

Yeni transferlerle çok iyi hücum hattımız oldu ama oranın doğru beslenmesi lazım. O yüzden kritik transfer - tabiiki uyguna adam bulma çabası var , bazıları gibi sağa sola 15er dağıtmıyoruz - en son 1 haftaya kalmamalıydı düşüncesindeyim.

Adaptasyon vs derken , yenilerin form bulması derken Ekim ortalarında bu takımın performansını göreceğiz gibime geliyor ve o süreye kadar kayıp yaşamamk lazım. Özellikle ligde...çünkü nispeten daha elle tutulur bir fener var karşıda + hakemler belli nasıl olacakları...

Fransa basini marsilya baskanini yerden yere vuruyor 12 ye guendouzi yi satti diye. Adam daha 24 yasinda milli takimda oynuyor taraftarin gazina geldi .

Fransa basini marsilya baskanini yerden yere vuruyor 12 ye guendouzi yi satti diye. Adam daha 24 yasinda milli takimda oynuyor taraftarin gazina geldi .
13 + 5 ten 18 çokta ucuz değil bence - tabi 5in ne olduğunu bilmiyorumda.

ama güya marsilyadan kolay adam alınamaz denirdi. almışlar işte.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelir elde edecek.

🟨 Giriş parası: 15 milyon 640 bin euro
🟥 Katsayı parası: 9 milyon 96 bin euro

✍️ Anlaşma noktasına gelinen Sergio Ramos ile imzalar atılacak.

@AliNaciKucuk

Bakambu'nun alınması doğru hamleydi ama geç alınması yanlıştı.
Kerem D. bekleyip göreceğiz, toparlarsa faydalı olur, şu an +sı yok.

Yunus'a bir şey diyemiyorum kendi istemiş.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelir elde edecek.

🟨 Giriş parası: 15 milyon 640 bin euro
🟥 Katsayı parası: 9 milyon 96 bin euro

✍️ Anlaşma noktasına gelinen Sergio Ramos ile imzalar atılacak.

@AliNaciKucuk

Katsayi parasi daha fazla olmasi gerekmiyormu?

halil'in babasi bu anketi izliyordur umarim, oraya buraya afra tafra yapacagina ogluna top oynamayi ögretsin biraz

Fofana 2 gözümün çiçeği gel artık

images (78).webp

Prime Selçuk olaydı varya çok farklı işler olurdu... son 2 sezonunda çok laf ettim ama prime selçuk tam istediğimiz şey yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt