Hasan Taysi
Parçalı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.505
- 4.115
- 1.723
Forumumuzu trollerden ve Caferler' den korumak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenabet bu diyenler var o yuzden istemiyor kimse. Gecenlerde birileri nobette sebebini de anlatmisti ama unuttum simdi.Premier league den isteyeni cok dediler haala neden bir yere imza atmadi anlamiyorum. Yillik 300-400 bin euro ya gelecek bir profil . Birde su cocuk var Nice te Turkiyede felaket is yapar
![]()
Alexis Beka Beka - Profil du joueur 25/26
Alexis Beka Beka, 24, de France ➤ RAAL La Louvière, depuis 2025 ➤ Milieu défensif ➤ Valeur marchande: 300 K € ➤ * 29 mars 2001 à Paris, Francewww.transfermarkt.fr
Sezon başı Tielemans’ı isteyen Okan hoca orta sahadaki eksikliği hepimizden daha iyi biliyor.
Dün transfer hakkında konuşmak istememesi gayet normal. Bu kadar önemli bir sezonun kaderini belirleyecek maça konsantre olup diğer konulara girmemesi kadar olağan bir şey yok.
Transfer bizim için amaç değil hedefe giden yolda bir araç.
Öncelikli hedef olan ŞL ön eleme maçını geçelim sonrasında orta saha transferi için elimiz güçleniyor ve daha 1 haftamız var.
dün şov yaptı, zaten imkansızdı iyice arşa çıkardı.Messi’nim fedaisi gelsin
13 + 5 ten 18 çokta ucuz değil bence - tabi 5in ne olduğunu bilmiyorumda.Fransa basini marsilya baskanini yerden yere vuruyor 12 ye guendouzi yi satti diye. Adam daha 24 yasinda milli takimda oynuyor taraftarin gazina geldi .
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelir elde edecek.
@AliNaciKucukNasıl bir maç olur murhan bey?BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY...
Forumumuzu, futbolun fsinden dahi anlamadığı halde sürekli kafa açan korumak lazım. Meteorlara dikkat et Hasan.Forumumuzu trollerden ve Caferler' den korumak lazım.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelir elde edecek.
Giriş parası: 15 milyon 640 bin euro
Katsayı parası: 9 milyon 96 bin euro
Anlaşma noktasına gelinen Sergio Ramos ile imzalar atılacak.
@AliNaciKucuk
Osura osura uyudum renkdasHakkaten uyuyabilen var mı
ey gsc ahalisi neredesiniz
Temsili;Forumumuzu, futbolun fsinden dahi anlamadığı halde sürekli kafa açan dinozorlardan korumak lazım. Meteorlara dikkat et Hasan.