Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dominguez'in gitmesine sevinmedim desem yalan olur. Geçen hafta Milan maçını izledim, geçen yıl ki bir kaç maçını da uzun uzun izledim. Kötü topçu diyemem asla ama bize uygun oyuncu değil bence. Stabil bir oyuncu bizim daha mobil bir oyuncuya ihtiyacımız var. Topla mesefa katedebilen bir oyuncu almamız şart. Orta sahadaki en büyük eksikliğimiz malesef bu. Topla arası iyi olan topla mesafe katedecek bir oyuncu bize daha uygun olur diye düşünüyorum. Fizik kalitesi iyi, takım savunmasına katkısı olacak bir oyuncu.

F4rub2aWgAEbOIk
Eleme 5 milyonunu gruplara kalınca vermiyorlar. Elenenlere veriyorlar

Akşam maçta yaşanacak orta saha zafiyeti ile birlikte olumsuz bir skor çıkarsa yangının boyutunu tahmin bile edemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amrabat ve dominguez ortasahadan topla katederek çıkış kabiliyetimizi artırmaz

amrabat geriden topu çıkarmayı rahatlatır

dominguez de prese katkısıyla öne çıkar

reisler domingez 2 aydır beklettiğimiz oyuncu değil. hollandalı bir isim demişti geçen gün kadir çetinçalı tweterda . oradan yola çıkarsak m.united deki vaan de beek ve psg deki wjinaldum gibi isimler hem sakatlık hem kendi takımlarında süre alamama gibi durumlar var. domingezler ndombele falan 2 ay bekleteceğimiz isimler değil.

Amrabat Parades aynı tip oyuncular.Al ver pres yap kısa oyna.
Guendpzıi gravebberch gedson tipi oyuncular daha iyi olurdu gibi

ya kime baksak sikkimhan forrest ile Lazio çıkıyor bu ne lan.
Dayı bi salın yakamızı.

başka bir avrupa takımının istemediği adamı biz niye alıyoruz
İstemeyen yoktur Ramos'u ama dedikleri gibi 8-10 milyonsa maalesef verecek tek enayi bizim ülke. Gerçi bizde 5-6 civarı veriyoruzdur son dk kulup bulamayıp kabul etmesini bekliyoruzdur. Şampiyonlar ligini bekliyor Ramos falan hikaye bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt