Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi tipleri kendime muhattap aldığım için şu anda kendime kızgınım. Bu forumda 13 yıldır üyeyim
Kimseyle kavga etmedim. Bu özelliğimi senin gibi terbiyesiz, ahlâk yoksunu biri için bozmayacağım. Muhtemelen daha az gireceğim foruma senin gibilerle muhatap olmamak için. Şimdi bu mesajda ki imla hatalarını da yaz. Kibir abidesi seni.
Benim gibi tipler sen yokken de buradaydı, Cafer de keza. Bu forumun en kaliteli dönemlerinde buradaydık. Sen bize troll falan diyecek kalibrede biri misin? O itham içeren mesajı yazmasaydın zaten seninle herhangi bir diyaloğa asla girmezdim. Ciddiye alınmayacak insanlar belli ki iki abi lafı işitince kendisini bir şey sanıp mentionsız, alıntısız laf atabiliyor. Burada bana terbiye vs. anlatacak son insansın. Ahlak falan diyen adama bak, Ramos'u istemeyenlere gerizekalı diyüüür diye yazdığım mesajı çarpıtıyordu sırf yanına destek bulabilmek için. Ben kibir abidesi değilim, Türkçe konuşulan bir yerde yazım hatasıyla ilgili uyarı yapmak da kibir göstergesi değildir. Önceden bu uyarıları moderatörler falan yapıyordu, sen bilmezsin. Biz kibirli değiliz, senin seviyenin yerlerde oluşundan mütevellit orta halli insanlar dahi sana kibirli görünüyor. Mesajdaki kelimesindeki -ki ekini gereksiz ayırmışsın. Bu kadar ders yeterli.

Wijnaldum üçkuruş para vereceğimiz için her türlü bonus olarak gelecek bence eğer yabancı kontenjanı boşalırsa onun yanında amrabat vs gibi bir isim de gelir gibi böylece iki os alınmış olur

Valla sırf bu yüzden bekleniliyorsa bu bile ayıp. Moldeyi kendi sahasında eleyemeyen takımdan zaten bişey olmaz
katılıyorum ama işte onca miltyon euroyu en ufak riske bile bağlamıyorlar - ben olsam bende istemem.

yoksa dediğin mantıkta Molde'yi eleyemeyen CL'ye gitmesin bencede , ama bu taraftar bakış açısı.

Akşam maçta yaşanacak orta saha zafiyeti ile birlikte olumsuz bir skor çıkarsa yangının boyutunu tahmin bile edemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta saha zafiyetinden ziyade kanatlarda zafiyet yaşayabiliriz.5'li sistem oynadıkları için sağdan veya soldan ters kanattaki kanat oyuncusu bomboş kalıyor. İlk maçta öyle yemiştik sağdan kesilen ortada sol kanat adamı boş kaldı. Kanat hucumcularımızın çok dikkatli olması lazım.

bu arada amrabat konusunda fionun eli çok zayıf

son senesi amrabatın 10 milyona biter bu iş

Tottenham Brentford'dan Johnsonu almaya calisiyormus. 47 milyon teklif etmisler, ama onlar kabul etmemis. Man Utd'de Höjbjergin pesine düsmüs. 1 firsat transfer alternatifi azalir oraya giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt