- 22 Kasım 2008
- 12.823
- 17.089
- 2.943
Benim gibi tipler sen yokken de buradaydı, Cafer de keza. Bu forumun en kaliteli dönemlerinde buradaydık. Sen bize troll falan diyecek kalibrede biri misin? O itham içeren mesajı yazmasaydın zaten seninle herhangi bir diyaloğa asla girmezdim. Ciddiye alınmayacak insanlar belli ki iki abi lafı işitince kendisini bir şey sanıp mentionsız, alıntısız laf atabiliyor. Burada bana terbiye vs. anlatacak son insansın. Ahlak falan diyen adama bak, Ramos'u istemeyenlere gerizekalı diyüüür diye yazdığım mesajı çarpıtıyordu sırf yanına destek bulabilmek için. Ben kibir abidesi değilim, Türkçe konuşulan bir yerde yazım hatasıyla ilgili uyarı yapmak da kibir göstergesi değildir. Önceden bu uyarıları moderatörler falan yapıyordu, sen bilmezsin. Biz kibirli değiliz, senin seviyenin yerlerde oluşundan mütevellit orta halli insanlar dahi sana kibirli görünüyor. Mesajdaki kelimesindeki -ki ekini gereksiz ayırmışsın. Bu kadar ders yeterli.Senin gibi tipleri kendime muhattap aldığım için şu anda kendime kızgınım. Bu forumda 13 yıldır üyeyim
Kimseyle kavga etmedim. Bu özelliğimi senin gibi terbiyesiz, ahlâk yoksunu biri için bozmayacağım. Muhtemelen daha az gireceğim foruma senin gibilerle muhatap olmamak için. Şimdi bu mesajda ki imla hatalarını da yaz. Kibir abidesi seni.