Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu taner karaman tinercisi niye Galatasaray üzerinden yorum yapmasina izin veriyorlar

Hepimiz torreira yı 6 olarak düşündüğümüz için kafada bu şekilde canlanıyor. Ama Amrabat gibi defansif kesici bir oyuncu olursa 8 den istediğimiz herşeyi torreira nın yapacağını kimse düşünmüyor.

Okan hoca nın bir çok demecinde aslında torreira nın tekniğinin ve pas kalitesinin de çok yüksek olduğunu ancak mecburiyetten biz onu arkayı toplama görevi verdik dediğini duyduk.

Aslına bakarsanız bizim dirençli bir orta saha ihtiyacımız var. 6 olursa 6, 8 olursa 8. Alınacak oyuncuya göre torreira ya yeni bir görev verilecektir ve torreira da bu görevi en iyi şekilde yapacaktır.
Torreira'ya farklı bir görev yanlış olur bu saatten sonra çünkü o da yaptığı şeyi iyi yapıyor ama asla bir 8 numara değil kendisi.

Bize daha yıpratıcı bir orta saha lazım ama ismi geçenlerin hiç biri uymuyor.

Torreira'ya farklı bir görev yanlış olur bu saatten sonra çünkü o da yaptığı şeyi iyi yapıyor ama asla bir 8 numara değil kendisi.

Bizim ileri hücum hattına düşündüğümüz gibi bir 8 fazla olur sanki daha defansif bir oyuncu ama pas yapabilen daha iyi olacak. İleride Şampiyonlar Liginde Ziyech Tete Zaha İcardi koyacaksak eğer (Kerem A.'da bu denklemin içerisinde) arka tarafın çok iyi olması lazım. Eğer arka kötü olursa bu arkadaşlara geriye gel diyeceğiz defans yaptırırsak ofans güçleri düşer.

Yaptığı şeyi çok iyi yapıyor ama bu adam fiorentina da falan da 8 oynadı. İleride olmayı da seviyor ceza sahası önünü içini karıştırdığı bir sürü pozisyon var.

Şu anda zikredilen isimleri göz önüne aldığımızda da bence daha makul bir çözüm. Amrabat gelse mesela 6 oynar ama 8 de istediğimiz verimi elde edemeyebilir bence.

Ben şu anda torreira nın 8 oynamasını daha bir makul görüyorum. Ön alan baskısına onun gibi katkıda bulunacak bir oyuncu da yok. Alınacak yeni adamın arkayı süpüren bir pas dağıtıcı orta saha olması daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Amrabat gelirse şayet, Nelsson Amrabat Apo ile 3'lü savunmaya da geçeriz maç içlerinde. Boey ve Angelino'da 3'lüye uygun bekler.

Eğer 3lü iyi oynanırsa rakibi aptal ediyor. NBA'ci basketbolcuların alan savunmasına çaresiz kalması gibi oluyor :)

Bu sene için kaldıysan Alman mümkün değildi zaten sürekliliğin olsaydı kesin alırdın ben İstanbul'da yaşasaydım her sene alırdım kesinlikle. Yenileme işi ile hiç sıkıntı yaşamazdın
Ya işte geçen sene almamız lazımdı o zaman müsaitti. Takım Avrupa'da olmayınca bide İcardi falanda yoktu o zamanlar üstüne pahalılık falan almadım büyük hata ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt