Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.352
- 3.180
- 2.248
Akşama maçtan sonra KAP gelir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden getirdiği için 33 giyer. Abdülrahim getirseydi 53 giyerdi.Amrabat gelirse 53 numaralı formayı mı giyecek![]()
Baris Alper ile bilek güresi yapacaklar. Kazanan 53 numarayi kaybeden 69 numarayi giyecekAmrabat gelirse 53 numaralı formayı mı giyecek![]()
Abisi kesin araya girer 53 giyerErden getirdiği için 33 giyer. Abdülrahim getirseydi 53 giyerdi.![]()
53,5 olabilir ikisine paylaştırırızBaris Alper ile bilek güresi yapacaklar. Kazanan 53 numarayi kaybeden 69 numarayi giyecek
Nelson kaliyor ikiside gelmiyorikş seçenek var
nelsson gidiyor sanchez geliyor
nelsson gidiyor ramos geliyor
hangisi
Torreira'ya farklı bir görev yanlış olur bu saatten sonra çünkü o da yaptığı şeyi iyi yapıyor ama asla bir 8 numara değil kendisi.Hepimiz torreira yı 6 olarak düşündüğümüz için kafada bu şekilde canlanıyor. Ama Amrabat gibi defansif kesici bir oyuncu olursa 8 den istediğimiz herşeyi torreira nın yapacağını kimse düşünmüyor.
Okan hoca nın bir çok demecinde aslında torreira nın tekniğinin ve pas kalitesinin de çok yüksek olduğunu ancak mecburiyetten biz onu arkayı toplama görevi verdik dediğini duyduk.
Aslına bakarsanız bizim dirençli bir orta saha ihtiyacımız var. 6 olursa 6, 8 olursa 8. Alınacak oyuncuya göre torreira ya yeni bir görev verilecektir ve torreira da bu görevi en iyi şekilde yapacaktır.
10 yıllığa bakılıyor katsayıda
Torbalar 5 yıllığa göre
İyiyim sen naptın nasılsın nerelerdeydin yavHoşbulduk Emrah'ım. Nasılsın?
Bizim ileri hücum hattına düşündüğümüz gibi bir 8 fazla olur sanki daha defansif bir oyuncu ama pas yapabilen daha iyi olacak. İleride Şampiyonlar Liginde Ziyech Tete Zaha İcardi koyacaksak eğer (Kerem A.'da bu denklemin içerisinde) arka tarafın çok iyi olması lazım. Eğer arka kötü olursa bu arkadaşlara geriye gel diyeceğiz defans yaptırırsak ofans güçleri düşer.Torreira'ya farklı bir görev yanlış olur bu saatten sonra çünkü o da yaptığı şeyi iyi yapıyor ama asla bir 8 numara değil kendisi.
Bize daha yıpratıcı bir orta saha lazım ama ismi geçenlerin hiç biri uymuyor.
Sene başında bayağı uğraştım iyide para verdim ama yok olmadı alamadık bitti.İstanbul'da yaşayıp nasıl olurda kombine alamazsınız hayret ediyorum.
Yaptığı şeyi çok iyi yapıyor ama bu adam fiorentina da falan da 8 oynadı. İleride olmayı da seviyor ceza sahası önünü içini karıştırdığı bir sürü pozisyon var.Torreira'ya farklı bir görev yanlış olur bu saatten sonra çünkü o da yaptığı şeyi iyi yapıyor ama asla bir 8 numara değil kendisi.
Bize daha yıpratıcı bir orta saha lazım ama ismi geçenlerin hiç biri uymuyor.
Bu sene için kaldıysan Alman mümkün değildi zaten sürekliliğin olsaydı kesin alırdın ben İstanbul'da yaşasaydım her sene alırdım kesinlikle. Yenileme işi ile hiç sıkıntı yaşamazdınSene başında bayağı uğraştım iyide para verdim ama yok olmadı alamadık bitti.
Amrabat gelirse şayet, Nelsson Amrabat Apo ile 3'lü savunmaya da geçeriz maç içlerinde. Boey ve Angelino'da 3'lüye uygun bekler.Ben şu anda torreira nın 8 oynamasını daha bir makul görüyorum. Ön alan baskısına onun gibi katkıda bulunacak bir oyuncu da yok. Alınacak yeni adamın arkayı süpüren bir pas dağıtıcı orta saha olması daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Ya işte geçen sene almamız lazımdı o zaman müsaitti. Takım Avrupa'da olmayınca bide İcardi falanda yoktu o zamanlar üstüne pahalılık falan almadım büyük hata ettim.Bu sene için kaldıysan Alman mümkün değildi zaten sürekliliğin olsaydı kesin alırdın ben İstanbul'da yaşasaydım her sene alırdım kesinlikle. Yenileme işi ile hiç sıkıntı yaşamazdın