Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa sitesi 10 yıllık puanı güncellememişti. Ben de dikkat etmeden ona göre yapmıştım. Sonra durumu fark ettim. çeyrek final yaptığımız 12-13ün puanları silinince zagreb kopenhag falan alayı önümüze geçti. Sildim o postu

9lu olan doğru maalesef.
Zagrep elendi

Biz neden Yusuf dan mitsoden olivieradan gerekli katkıyı alamadik hatta icardi bile çok baskın bir performans sergileyemedi .
Sorun sistemimizde olabilir mi ? Taktigimiz de bir değişiklik yapsak belki oliviera yada mitsoyu kazanabiliriz ama hala Berkan ile oynuyoruz enteresan .
Ben hücum planlarımızda sıkıntılar görüyorum birde en büyük sıkıntı takimin ilerde baskı yapmaya çalışması her rakibe karşı hemde rakip topu defanstan çıkarınca hurra kalemize geliyor orta sahada kim olursa olsun kötü gözüküyor bu molde maçında da gözüktü bu ilerde baskı olayını bırakıp sahaya planlı bir şeklinde yayilmaliyiz bu birinci oncelik olmalı

Lazio çekersek 3üncü torbadan guendouzi gene ıslık manyağı olcak

O teknikle kapanan takımlara karşı orta saha oynaması çok zor. 80 gibi oyuna girmişti sofa'dan baktım şimdi kanat beki oynamasına rağmen 7 top kaybı yapmış adam.

7 top kaybı : riskli oyun ... Yoksa Berkan gibi aldığını sağa sola verse o da 2 top kaybıyla oynar..Mc Kennie kötü topçu değil kesinlikle burada çok gereksiz gömülüyor Ndombele riskine girmekten çok daha mantıklı olur..

Tabi deadlinea gelip beklenti yükselince çok daha iyi bir isim istiyor taraftar..

1693302020862.webp

7 top kaybı : riskli oyun ... Yoksa Berkan gibi aldığını sağa sola verse o da 2 top kaybıyla oynar..Mc Kennie kötü topçu değil kesinlikle burada çok gereksiz gömülüyor Ndombele riskine girmekten çok daha mantıklı olur..

Tabi deadlinea gelip beklenti yükselince çok daha iyi bir isim istiyor taraftar..
Ben zaten oyuncuyu tanımıyorum. Transferde yüksek isim olsun ısrarım da yok. Ndombele'yi de en istemeyen kişi benimdir yaz başından beri. Bu konuda bir çok görüş bildirdim.

Geçen gün Dominguez'i görmek için maçı izlerken girdi oyuna ve görmüş oldum. Tekniği çok kötü geldi gözüme. Bir de savruktu. Öyle adamları burada seyirciye kabul ettirmek zor bence.

Revenue value mu - market value mu ne gibi ufak bir şey var yav sanki gruplara kalma parası haricinde (ya da ikisini toplayarak söylüyorlar hep bilemedim)
Buraya kadar gelip elendikleri için şl üzerinden 5 er milyon euro para ödülü var playoff da elenenlere.
3.63 de avrupa ligi gruplara kalma ödülü ile 8.63 oluyor elenirsek.

Aylar sonra Zaha öye bir performans gosterecekki buugünleri gulerek animsayacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt