Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 22.391
- 16.872
- 2.228
Okurken gerildim, tüylerim diken diken oldu.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jorginho. Dombele'ye zerre guvenim yok.Horginyo mu dombele mi?
Bakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.Gecen sene gol krali olan adama bu kadar sallayıp halile skor katkisi var demek baya komik olmus
Neeee?Bakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.
Ne alaka. Yunan ligi seviye açıdan çok da geri degilBakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.
Bakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.
Ney ne hocam gomis 1 sene daha kalsa sence bu adamdan kötü müydüNeeee?
Yav the walking dead zombilerine dönmüş adam ne hareketinden bahsediyorsun Allah aşkına, 3 5 maç sonra şurada adamın konusuna tonla sayıp sövüceksiniz, bekleyelim görelim bir şey demiyorum. İcardi'nin arkasında olup güvenebileceğimiz adam değil bu bakambu.Ne alaka. Yunan ligi seviye açıdan çok da geri degil
Oynadığı maçlarda hareketliydi ayrıca. Daha Ağustos bitmedi bile, yavas ol
ndombele o kadar negatif bakmıyorum kondisyon olarak açığı kapatırsa bile ligin çok üstünde bir oyuncu ama şl için yeterli mi soru işareti 2 3 sene önceki haline dönerse orda bile çok büyük katkı verir.Jorginho yaşlı ama çok büyük tecrübe ve çok büyük bir topçu oda katkı verirSanki son 2 tercih Jorginho ve Ndombele olacak gibi.
GSC Tenis Başlığı
TENİS İLE İLGİLİ FİKİR ALIŞ-VERİŞLERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA YAPABİLİRSİNİZ.www.gscimbom.com.tr
İlker atarlanma. Birisi atarlanınca benim de atarlanasım geliyor iç güdüsel.Ney ne hocam gomis 1 sene daha kalsa sence bu adamdan kötü müydü
Yav the walking dead zombilerine dönmüş adam ne hareketinden bahsediyorsun Allah aşkına, 3 5 maç sonra şurada adamın konusuna tonla sayıp sövüceksiniz, bekleyelim görelim bir şey demiyorum. İcardi'nin arkasında olup güvenebileceğimiz adam değil bu bakambu.
Linnes ile kanka olmak lazım
Şov peşindeyizbaşka bir avrupa takımının istemediği adamı biz niye alıyoruz
Dk 17 - Kerem Aktürkoğlu 1-0 (asist icardi)
Dk 33 - Icardi 2- 0
Dk 58 - Icardi (kontrada penaltı yapacaklar) 3 - 0
dk 76 - Molde golü 3 - 1
dk 87 - Herkes olabilir ama içimden Tete geçti 4 -1
+ Aston VillaMaç öncesi kötü haber.
Bu Nottingham, Lazio ve Roma bu sene bizi bitirdi.
Gereksiz işlerle uğraşmayı seviyoruz belli kibaşka bir avrupa takımının istemediği adamı biz niye alıyoruz