Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene gol krali olan adama bu kadar sallayıp halile skor katkisi var demek baya komik olmus
Bakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.

Bakambu bizde mi gol kralı oldu? Forumun yarısı olimpiakos'ta gol kralı olabilir, şaka gibi yorumlar atmayın adam ağır ayağın teki bitik oynuyor vücut yaşı 50 gibi görünen bir 2. Forveti savunacak kadar düşmeyelim cagne bu herifin oynadığını 500 gömlek üstünü oynadı adama sepet bağlayıp gönderdik.
Neeee?

Ne alaka. Yunan ligi seviye açıdan çok da geri degil

Oynadığı maçlarda hareketliydi ayrıca. Daha Ağustos bitmedi bile, yavas ol

Ney ne hocam gomis 1 sene daha kalsa sence bu adamdan kötü müydü
Ne alaka. Yunan ligi seviye açıdan çok da geri degil

Oynadığı maçlarda hareketliydi ayrıca. Daha Ağustos bitmedi bile, yavas ol
Yav the walking dead zombilerine dönmüş adam ne hareketinden bahsediyorsun Allah aşkına, 3 5 maç sonra şurada adamın konusuna tonla sayıp sövüceksiniz, bekleyelim görelim bir şey demiyorum. İcardi'nin arkasında olup güvenebileceğimiz adam değil bu bakambu.

Sanki son 2 tercih Jorginho ve Ndombele olacak gibi.
ndombele o kadar negatif bakmıyorum kondisyon olarak açığı kapatırsa bile ligin çok üstünde bir oyuncu ama şl için yeterli mi soru işareti 2 3 sene önceki haline dönerse orda bile çok büyük katkı verir.Jorginho yaşlı ama çok büyük tecrübe ve çok büyük bir topçu oda katkı verir

1693303342222.webp

Ney ne hocam gomis 1 sene daha kalsa sence bu adamdan kötü müydü

Yav the walking dead zombilerine dönmüş adam ne hareketinden bahsediyorsun Allah aşkına, 3 5 maç sonra şurada adamın konusuna tonla sayıp sövüceksiniz, bekleyelim görelim bir şey demiyorum. İcardi'nin arkasında olup güvenebileceğimiz adam değil bu bakambu.
İlker atarlanma. Birisi atarlanınca benim de atarlanasım geliyor iç güdüsel.

başka bir avrupa takımının istemediği adamı biz niye alıyoruz
Gereksiz işlerle uğraşmayı seviyoruz belli ki

Alınan oyuncular kaliteli de eğer istenen orta saha alınmazsa boşuna vakit + para harcamış olacaz. Şov sahada yapilir transferde değil transfer şovu Fenerbahce sk yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt