- 3 Temmuz 2012
- 141.412
- 89.421
- 5.478
Yine anlamadım tam nasıl işlediğini ama oyunlardaki ücretli ek özelliklerle ilgili bir şey onu anladım. O kadarı da yetti, sağol...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine anlamadım tam nasıl işlediğini ama oyunlardaki ücretli ek özelliklerle ilgili bir şey onu anladım. O kadarı da yetti, sağol...
T dönemi bitince üyelerin yarısı gidecek şeklindeki imamı padişahlığımı ilan etmem olarak lanse eden @Umut Gül isimli şahsın arkasındaki kişiler araştırılmaktadır.
İfade çok açık ve nettir sn admin, gücümü @Feramuz Kayalar isimli kişiden alıyorumÖnümüzdeki 1 hafta forumumuzdaki üyelerimin yarısıyla vedalaşacağız
CS:Go bıçak olayı anlam veremediğim saçmasapan paranın döndüğü bir şey.Cs goda bıcak falan acıyorlar işte sponsorlar
coluk cocugu kötü etkiliyorlar
dolar veriyor siteler bunlara, o yüzden iyi kazanıyorlar yurt dısı mensei
madem transfer yok ..
Duyuru : Son dönemde forumumuzdaki asayiş sorunları nedeniyle @Kahraman Demiryumruk ile anlaşılmıştır.
4 Eylül gecesi saat 01.00 sonSL kadromuzu 2.9. dami iletmemiz gerekiyor bilen varmi
Asayiş sorunlarını kökten çözecek adamDuyuru : Son dönemde forumumuzdaki asayiş sorunları nedeniyle @Kahraman Demiryumruk ile anlaşılmıştır.
5 eylül saat 01:00 (günün ilk saat sonuna kadar yani)SL kadromuzu 2.9. dami iletmemiz gerekiyor bilen varmi
Senin taburene tekmeyi ben atcam UmutumDemek cellat bu
5 eylül 01:004 Eylül gecesi saat 01.00 son
Sen kendin de fake adamsın Recep
senin arkanda ben varımYumrugu yedik