Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray'da A'dan Z'ye kadar çalışan kim varsa onların hakkında atılan tüm hakaretleri adli makamlara taşıyor."

Tielemansla başladığımız yolculuğumuzu Parades çöp, Gravenberch aradığımız profil değil, Guenduzi hırçın diye diye Ndombele ile noktalayacağız gibi duruyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Ah ulan ah o Tielemans buraya gelecekti kafadan aah. Önümüze bir sürü yeni fırsatlar çıkar mantığı ile 1, 2 milyoncuk daha zorlamadık. İspatlayamam ama böyledir net.

Yaw cok canım sıkılıyor
Ne yapıyorsunuz siz özel hayatınızda
Sanatsal aktiviteler.

Mesela gecen gun kilisede keman, viyola ve cellolu klasik muzik konseri vardi. Gecen hafta mini meydanda swing dans aktivitesi vardi, sonracigima sanat muzesinde yemekli konser vardi, 2 hafta once Yunan festivali vardi. Dur bakayim hmmm baska baska baska... Heh, hayvanat bahcesinde ozel Cin laterna gecesi yaptilar. Heh, gectigimiz haftalarda perseid meteor yagmurunu izlemeye gece 3'te yakinlardaki gozlemevine gittik. Kisin Muse konserindeydim, Arctic Monkeys konserine gitmeyi dusunuyorum. Bir de Travis konsere gelirse tadindan yenmez.

Sanatsal aktiviteler.

Mesela gecen gun kilisede keman, viyola ve cellolu klasik muzik konseri vardi. Gecen hafta mini meydanda swing dans aktivitesi vardi, sonracigima sanat muzesinde yemekli konser vardi, 2 hafta once Yunan festivali vardi. Dur bakayim hmmm baska baska baska... Heh, hayvanat bahcesinde ozel Cin laterna gecesi yaptilar. Heh, gectigimiz haftalarda perseid meteor yagmurunu izlemeye gece 3'te yakinlardaki gozlemevine gittik. Kisin Muse konserindeydim, Arctic Monkeys konserine gitmeyi dusunuyorum. Bir de Travis konsere gelirse tadindan yenmez.
üstad entelektüel biri degilim
hicbirinden keyif alamam

Levent bey Ramos un karşılanma görüntülerini kaçırdım paylaşacak mısınız yoksa onlyfans mı?

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da A'dan Z'ye kadar çalışan kim varsa onların hakkında atılan tüm hakaretleri adli makamlara taşıyor."
Eksi sözlüğede el atmaları lazım. Foseptik çukurundan farksız oldu, hergun sadece Galatasaray'a hakaret etmek için entry giren yazar dolu.

Haluk Yürekli: "Bebeleri pistten alalım, bize saldıran bebelerle değil kulağımıza üfleyenlerle bizim savaşımız onlarda 20 yaşındaki çocukların arkasına saklanmasınlar."

Sanatsal aktiviteler.

Travis Scott ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt