Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.367
- 64.421
- 3.473
S.Ramos ve akranlarını muhatap almayacağımı belirtmekte beis görmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner Güney in telefon zil sesi
Kimleri dost bellemişiz adam adımızı bilmiyorCafer adamın ismi
Ne geregi var keriz cok trabzona soz verdi bize geldi bjk ye soz verdi bize geldi bu karakterlerini belli ediyor zaten. Hic bir faydasini gormedigin adami sen niye ucuncu kez kadrona kattin demezlermi? Alt yapidan cikan cocuklara yazik degilmi?halil'in babasi bu anketi izliyordur umarim, oraya buraya afra tafra yapacagina ogluna top oynamayi ögretsin biraz
Halil’de yetenek sorunu yok yetenek olarak aslında yunustanda keremden de barıştan da fazla azim yok kendini geliştirmiyor adam tembel gidicek spor salonuna spor yapıcak fiziğini geliştirecek şut antrenmanı yapıcak üstüne koymuyor hiçhalil'in babasi bu anketi izliyordur umarim, oraya buraya afra tafra yapacagina ogluna top oynamayi ögretsin biraz
Gelmezse sayende gelmemiş olacak reis. Davanin arkasindayizS.Ramos ve akranlarını muhatap almayacağımı belirtmekte beis görmüyorum
30a yuvarlayalımGalatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelir elde edecek.
Giriş parası: 15 milyon 640 bin euro
Katsayı parası: 9 milyon 96 bin euro
Anlaşma noktasına gelinen Sergio Ramos ile imzalar atılacak.
@AliNaciKucuk
Forumumuzu, futbolun fsinden dahi anlamadığı halde sürekli kafa açan dinozorlardan korumak lazım. Meteorlara dikkat et Hasan.
Neyse sabredelim alt tarafı 5 gün kaldı. Sonra yangın yaparız
İtfaiye ekiplerimiz tecrübeli ve hazır. Yanan kişileri kürekle söndürün @Onur Üründül @Emre AltunNeyse sabredelim alt tarafı 5 gün kaldı. Sonra yangın yaparız
lülü ne ya kaç yaşında adamsın kemal abiRamos gelmiyprsa gelmesin. Cokta lülü
Ben bu yangını harlarım Cihanımİtfaiye ekiplerimiz tecrübeli ve hazır. Yanan kişileri kürekle söndürün @Onur Üründül @Emre Altun