Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraz etmedim ya ben de uzağım o 3 isme o açıdan yazdim
Son maçtaki oyun beni bitirdi ya. Aldığımız adamları sahaya atamıyoruz hiç biri hazır değil. Ne zaman hazır olacak en ufak bir bilgi yok. Ligde oynatacak yerli kalmadı rotasyon ne olacak kimse bilmiyor.

3 gün kalmış takıma ilk alman gereken mevki hala boş üstüne o bölgeden oyuncu vermişsin. Planlama falan olmadığını biliyordum da şampiyonluk sonrasında bu kadar kontrolü kaybedeceğimizi sanmıyorum.

Eğer gerçekten kura çekimini bekliyorsak bizim nasıl Avrupa da şampiyon olmak gibi bir misyonumuz var diye geziniyoruz, abi taş gibi kadro kurmak zorundasın Real de gelse Feyenoord da gelse

ta
berkanın gitmek istediğini sezon başından beri biliyoruz boş yapmayın

süre alamadığı ve az kazandığı için gidiyor

clye kalana kadar kal demişler

levent malının dediği yüzünden gitmiyor yani

ulan 5 milyon kazanacaksın ayaksız berkandan yaptıkları tatavaya bak ya

berkanın olup olmaması bir fark yaratmıyor

tek çekincem boey hususu

erden timura sallamak için saçmalıyorsunuz!!!!!!!

bu takımın tek sorunu var şimdilik o da oynanamayan oyun
habi şanpiyon takım değilde yeni toplanan bir takım olsa anlayışla karşılardım
ŞLye kadar kal ne olm ya bu ne saçmalık

Gitmek isteyen gider öncesinde de

Levent isimli herifin yaptığının gitmesinde ciddi etkisi var, sezonu da gayet iyi bitirmişti Fener maçında

Düşününce hem az maaş al, hem sürekli sülalene sövsünler, normal gitmesi

Bu seneye bok gibi oynayan takımın günah keçisi oldu, ikinci maçta o yokken ki Torreira da varken 3 cm ofsayt olmasa turu vermiştik, demekki tek sorun o değilmiş

ki biraz biliyorsam sezon içinde Yunus da aranacak Berkan da Emin de, 3 kuruşa oynayan bu adamların yerine gelen 5 kat fazla maaş alanlar o katkıları da veremeyecek

Eğer gerçekten kura çekimini bekliyorsak bizim nasıl Avrupa da şampiyon olmak gibi bir misyonumuz var diye geziniyoruz, abi taş gibi kadro kurmak zorundasın Real de gelse Feyenoord da gelse
Yav kim diyor onu ? Oyle birsey mi olur? He kuradan kim cikacak ona bakacagiz, Porto cikarsa sapkadan Breivik cikacak ama Barcelona cikarsa Verratti mi? Bazen varya..

8 numaraya makine almaz isek lig yine istediğimiz gibi gider de CL'de duman oluruz her şey heba olur
8 8 8 8 8 8 8 8

Transferde Eylül ayı beklentisi çok yüksek tutuldu
Orta sahayı boşaltıyoruz
Gelen ne zaman uyun sağlayacak
Berkan gitti Sergio kalmalı

388f8244-f000-470a-a747-5e8a1c62b0c3-1688476087.jpg

Sana kaldık abim çıkar bizi bu cendereden...

Bu herifin yaptığını fenerliler yapıyor daha maç bile izlemeden iftira atıyor ve kulübü karıştırıyor. Buna karşı açıklama yapılması lazım.

Ve öyle bir anlatıyor ki sanki takımın en kötü oyuncusu. Alt yapımız yeterlidir ya da değildir bu ayrı bi konu ama Hamza u19un en iyi oyuncusu ileri hattaki. Kadroda bellingham falan da var Hamza mı oynuyor onun yerine. Çıksın şu oyuncu daha iyi ama torpilden dolayı kesemiyor desin boş boş atıp hedef göstermek hainlik

ta

ŞLye kadar kal ne olm ya bu ne saçmalık

Gitmek isteyen gider öncesinde de

Levent isimli herifin yaptığının gitmesinde ciddi etkisi var, sezonu da gayet iyi bitirmişti Fener maçında

Düşününce hem az maaş al, hem sürekli sülalene sövsünler, normal gitmesi

Bu seneye bok gibi oynayan takımın günah keçisi oldu, ikinci maçta o yokken ki Torreira da varken 3 cm ofsayt olmasa turu vermiştik, demekki tek sorun o değilmiş

ki biraz biliyorsam sezon içinde Yunus da aranacak Berkan da Emin de, 3 kuruşa oynayan bu adamların yerine gelen 5 kat fazla maaş alanlar o katkıları da veremeyecek
Üstad Berkan ve Yunusun aranacağını ben de düşünüyorum. Ancak Emini de ararsak zaten üstümüze toprak atsınlar, herşey bitmiş demektir. Umarım telafi ederiz şu bi kaç günde.

Hani turu gecince Ramos parasutle iniyordu, turu gecince bombalar patliyordu? Bu duyumcularin alayi kolpa.

Adamlar dun iki transfer olacak dedi!

Bu takimin ihtiyaci olan:

1 8 numara
1 6/8 oynayan adam
1 8/10 oynayan adam
1 yedek stoper

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi madem risk alacağız, para harcayacağız, git Habib Diarra’ya 15 Milyon Euro falan verip al. Hem 19 yaşında tutarsa ciddi para kazanırız. Yoksa Ndombele, Van De Beek, Lokonga gibi oynamayan adamları alacağız 1-2 ay hazır olmasını bekleyeceğiz. Erden Timur yaptıklarıyla çok sevindirdi beni, güvenimi kazandı ama OS konusunda tüm yönetim sınıfta kaldı, beklentiyi çok yükselttiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt