Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen kaldık en kötü tercihe Ndombele. Ulan bari Parades'i alsaydık.

Madem bu mevki için kumar oynayacaktık sakat makat Renato Sanches kumarı oynardım.

Futbolu kafada bitirmiş, duba gibi gezen, hiç bir şekilde hazır olmayan oyuncuyu getirmek neyin kafası?

Yani inanılmaz bir aura yakalamışsın hem taraftarında hem de domestik-global spor medyasında. Niye en kritik pozisyonunu sona bırakırsın ki

Sizce CL Kura çekimin sonucuna göre Yönetim farklı transfer stratejileri belirleyecek mi, yoksa Kura çekimi etki etmeyecek mi?

Resmen kaldık en kötü tercihe Ndombele ulan bari Parades'i alsaydık.

Madem bu mevki için kumar oynayacaktık sakat makat Renato Sanches kumarı oynardım.

Futbolu kafada bitirmiş, duba gibi gezen, hiç bir şekilde hazır olmayan oyuncuyu getirmek neyin kafası?
Renato gelse hepimiz söverdik sakat adam alınır mı diye ki adam sakatlandı. Paredes de çare değil maalesef.

Transferin başında Monchi kıvamında takılıp kapanışı albayrak gibi mi yapacağız yav.

İhtiyacımız olan ortasaha bu arkadaş. İsmi olan birine para bayılacağımıza buna parayı basmalıyız.

Breiwiki direkt olarak isterim geldiği gibbide sahaya çıkar oynar çocuğun pasları falan iyi temposuda iyi

Resmen kaldık en kötü tercihe Ndombele. Ulan bari Parades'i alsaydık.

Yazdığın üç isim de facia yaşatır/yaşatacaktı muhtemelen. İns başka bir isme gitmisizdir :(

ya bide son güne neden en önemli transfer bırakılır ki? orayada biraz para harcayın be baba artık. hep bonservissiz de olmazki yada kiralık

Yav sabahtan beri algı yapıyorsun. Berkan'ın yollanmasını istemeyenler senin postlara göre Berkan ilk 11 oynasın istiyor. Icardi yerine de Shamar diye bir herifi istemişler falan böyle uyduruk uyduruk postlar atıp bunların tepki çekmemesini mi umuyorsun? İma ettiğin şey açık. Tepki gösterenlerin hiçbiri Berkan'ı yukarıda gördüğü için itiraz duruma etmiyor, seninki mevzuyu çarpıtmak değil de ne şimdi?
Demek istiyorum ki karar mercii burasıymış gibi yok işte rashicayı nasıl istemezsiniz alın ziyechinizi başınıza çalın, berkan sizin yüzünüzden gitti cahilsiniz fm bağımlısısınız, oliveirayı nasıl beğenmezsiniz avamsınız bilmem ne gibi tuhaf postların, saldırgan tutumun mantığı nedir? Rashicayı beğeniyordum gelmesini istiyordum yerine tete ve ziyechin gelmesini problem görmüyorum, berkan kalsa ses etmezdim ama galatasaray seviyesinde görmüyorum gitmesinde bir problem göremiyorum, oliveiranın performansını hiç ama hiç beğenmiyorum. Yangın yapılmak isteniyorsa yöneticilere teknik ekibe yapılmalı, buradaki üyelere bu kadar saldırgan davranılmasının mantığı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt