Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istedigini bilmeyen bir teknik ekip ve yönetim var.

Eger bu kadar yukarilara oynayacaksan Avrupada, oyuncu falan yetistiremeyiz ancak Zaniolo gibi 15e al 30a sat yapabiliriz.

4-2-3-1 oynayacaksak Berkan, Yunus gibi tek yönlü oyuncular kullanamayız.

Bu gerceklerle yuzlesip ona gore kadro muhendisligi yapmak lazim.

Yasi genc ve potansiyelli ise, hicbir futbolcu senede 200-300 dakika oynayacagim diye bir sezon kenarda beklemek istemez.

Her şey sanıldığı kadar planlı gitmiyor tıpkı geçen seneki transferler gibi. Bu kadar planlı çalışmayı sadece en büyük ve maddi kaygısı olmayan kulüpler yapar. Bizim gibi kulüpler ortamı yoklar hangisi uygunsa alır plan yok demenin bir anlamı yok çünkü hiç yoktu olmayacakta.

merak ediyorum 1996-2000 arası istikrar nasıl yakalandı çünkü 1 kere şampiyon olunca hoca da yönetim de saçmalamaya başlıyor Galatasarayda

Berkanin satışına yükselen tepkilere şu açıdan katılıyorum. Madem yollar ayrılacaktı neden bugüne kadar beklenildi. Midtsjo ve Berkanin yerini Haziran'da doldurmaliydik. As topcular sanki de yerine adam bulamadik

biliyorum doğmamış çocuğa don biçmek olacak ama

zaha ve ramos için verilen veya konuşulan maaşları gözden çıkardıysak ilkay ve hakandan birini bir şekilde ikna ederdik

bunu test edemeyiz biliyorum boş sallama gibi duruyor ama

sponsorlar şunlar bunlar 8-10 milyonluk maaşlar konuşuluyorken kesinlikle denenebilirdi bu adamlar

hatta çağlar, ozan da dahil
Sözde cimbombomun cocugu ilkay dingili bok var gibi hemen serefsizlonaya gitmeseydi istedigi paralari verebilirmisiz dogru.

Bu herifin yaptığını fenerliler yapıyor daha maç bile izlemeden iftira atıyor ve kulübü karıştırıyor. Buna karşı açıklama yapılması lazım.

Buna inanan GS'lilere ne demeli? Efe ile Hamza'ya buna inanıp torpil yaftası yapıştırıyorlar. Uğur K gündem olmak için yalan atmaktan çekinmeyen, kötü niyetli bir insan.

geçen transfer döneminin sonları da benzer miydi bugünlere?

tam hatırlayamadım, hiç böyle beklemiyordum

Tam tersi düşünüyorum burada iyice istemediği bir şey olduğunda acısını diğerlerinden çıkartmaya çalışan bir güruh olmaya başladı. Misal rashicanın alınmasını mı istiyor, alınmadığında buradaki beğenmeyen herkesi tek tek alıntılayıp hakaret vs. berkanın kalmasını mı istiyor burada beğenmeyen herkese laf sokma, hakaret.
Yav sabahtan beri algı yapıyorsun. Berkan'ın yollanmasını istemeyenler senin postlara göre Berkan ilk 11 oynasın istiyor. Icardi yerine de Shamar diye bir herifi istemişler falan böyle uyduruk uyduruk postlar atıp bunların tepki çekmemesini mi umuyorsun? İma ettiğin şey açık. Tepki gösterenlerin hiçbiri Berkan'ı yukarıda gördüğü için itiraz duruma etmiyor, seninki mevzuyu çarpıtmak değil de ne şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt