Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tertemiz bir özet olmuş. Niyetlerimizin araştırılmasını öneren arkadaşlar mümkünse cevap versinler. Hani biz yangıncıyız, siz aklı selimsiniz ya anlatın da okuyalım biraz.

Sanki Berkan harika bir futbolcu demişiz ondan ``yangın`` yapıyormuşuz gibi mevzuyu işinize geldiği gibi çarpıtmak ziyadesiyle çirkin bir davranış. İyi bir yan parçaydı. Yerine aldığımız adama hem daha çok maaş vereceğiz, hem bonservis verdik hem de futbolcu mu değil mi şüpheli.
zamanında melo topçu değil diyenler şimdi berkan över olmuş

Kesinlikle çok doğru özellikle Galatasraylı yazarların çanak tutması hiç hoş olmadı. Oysaki Torrent Berkandan alınabilecek max faydayı alabiliyordu. Gerçek suçlu olan hocayı kimse konuşmuyor.. Böyle orta saha ve takım olmaz..
Maksimum faydası işte 13. Bitirtti ligi... Torrent nedir ya?

Buna inanan GS'lilere ne demeli? Efe ile Hamza'ya buna inanıp torpil yaftası yapıştırıyorlar. Uğur K gündem olmak için yalan atmaktan çekinmeyen, kötü niyetli bir insan.
"Cringe" bir youtuber ötesi değil. Bunu futbol yorumcusu sanan ve sandıranlar yüzünden buralarda. Chaby Han'dan falan hiç bir farkı olmayan biri.

Ülkede son 20 yılda her şeyde olduğu gibi futbolda da vasat altı tipler yükseldi ve değerlendi. Şu forumda bile hala soytarı fenerlilerin twitleri buraya taşınıp reklamı yapılıyor. Böyle böyle büyüdü hepsi.

Biz Günay yerine niye ülkede büyümüs bir orta seviye kaleci almadik? UEFA kurallari tarafindan bakarak.

Berkanin satışına yükselen tepkilere şu açıdan katılıyorum. Madem yollar ayrılacaktı neden bugüne kadar beklenildi. Midtsjo ve Berkanin yerini Haziran'da doldurmaliydik. As topcular sanki de yerine adam bulamadik
Hocam bence berkan kesin gidecek diye birşey yoktu ama söylenen sozler belli bu üslup yanlış deyince de alakasız bir cevap kimse gs dan büyük değildir ne alaka . Mesela berkana gs seviyesinde değil diye bir eleştiri yapınca kesinlikle kırıcı kelime kullanmayınca gs dan büyük mu oluyor. Takimi eleştiriyoruz da biz gs taraftari ne kadar medeniyiz onu da biz geliştireceğiz bu da bizim ödevimiz olsun. Oynamayan oyuncunun neden oynamadığını bildiğimiz halde okan anca yeni biri gelince kasımda oynatır yazip gülücük atınca şekil mi oluyoruz. Hocam size bir cevap değil kesinlikle genel.

Maksimum faydası işte 13. Bitirtti ligi... Torrent nedir ya?
Torrent iyi hoca demedim tam aksine o bile fayda aldı Berkandan dedim. Sorun hep oyuncularda değil oynatamayan hocada. 2 yıl geçti bir kez bile molde gibi akıcı ve ne yaptığını bilen çalışılmış bir organizasyonumuz var mı?? Gomis İcardi olmasa çoktan s edilmişti yanlış anlamada.

Moldeye elenseydik Okan net giderdi. Bu balla nereye kadar gidecek merak ediyorum.

Günlerdir andorid uygulamasına giremiyorum hata veriyor lütfen yardımcı olun nasil düzeltebilirim

zamanında turgay şeren kaleci değil diyenler şimdi nelsson satılmalı diyor

iyiymiş yaw böyle çok eğlenceli :asd:

Yakup napıyon kafasını sevdiğim

kaç gündür 50 tane orta saha getirdin bize yeter lan

Maç içinde futbolcu Yuhlayarak başta gsye zarar veren herkesin .......... 2. maçına çıkan kerem D.yi bile ıslıklayacak kadar zararlı canlılar, ama bu futbolcular da bokunu çıkardılar bebek mi bunlar küstüm yuhalıyorlar beni gidicem de gidicem.

Bu takımda yuhlanmayan adam oldu mu?96-00 takımındaki adamlar da yuhlanıyordu kaptanlar efsaneler de yeri geldi ıslıklandı. Cahil taraftar tepkilerini takıma da zarar vererek bu şekilde verecek kadar kapasiteleri var bunu yapıyor.
Okan hakanlar, sabri, arda, balta vs. kaç kere ıslıklandı böyle nazları olmadı.

Erden Timur'un mükemmeliyetçiliği ve fazla poker oynama merakı geçen sezon iyi sonuç verdi ama her sezon benzeri olacak diye bir şey yok.

Kulübün ihtiyacı sezon başı kampında

1. Aksayan Oliveira yerine benzer teknikte ama daha defansif yönü de olan biri (Tielemans vb.)
2. Mauro İcardi
3. Zaniolo satılırsa yerine benzer katkıyı verecek bir profil (Zaha bence bu tanıma uyar)
4. Sol bek
5. Milot Rashica ya da muadilinin alınması
6. Midtsjo yerine daha genç ve potansiyelli bir yabancı transferi (Scout)

Önem sırasına göre yazdım. İlk 3 madde Temmuz sonuna kadar olmalıydı İcardi ve Zaha geldi ama Zaha sakattı. Bu durumda takımı tanıyan Rashica bitirilebilirdi.

Sol bek elzemdi evet ama Kazımcan'da idare edebilirdi şu döneme kadar. Sona bu mevki kalsa ben çok da önemsemezdim.

Ama orta saha takımın en önemli 2 mevkisinden biri Kaleci ve santrafor ile birlikte.

O yüzden transfer planlaması olmasa bile zamanlamasında ciddi hata yapılmıştır. Buna rağmen allahtan hedefe ulaştık ve CL'de gruplara kaldık biraz da şans ve kura ile.

Sıkıntı bundan sonrası için takımın yerli rotasyonunun dağıtılma noktasına gelmesi oldu.

Berkan, Yunus yedekten giren ilk 2 kişiydi. Rashica'da yokken özellikle Yunus'a ciddi süre de gelecekti. Üzerine halen sakat olan Ziyech ve Zaha'nın ne zaman oynayacağı ve performansı da soru işareti iken çok sıkıntılı 2-3 haftalık bir süreç önümüzde olacak.

Ritim bulamazsak yapılan onca yatırım ve 25 Milyon Euro'luk 7 futbolcuya ait maliyet Demokles kılıcı gibi tepemizde sallanacak. Çünkü bu kadro 2. olmak için kurulmadı ve kadro kalitesi olarak bu kez bariz önde değiliz.

10 yıldır şampiyon olamayan takımın açlığı da yok, geçen sezon şampiyon olduk üzerine de rakip güçlendi ve daha uyumlu bir teknik direktör tercihi yaptı. Medya da daha örgütlü ve her türlü karalama kampanyasını yaptırıyor 13 yaşında çocuk üzerinden yapacak kadar da aşağılık durumdalar.

Üzerine de hakemler ile zaten 5 yıldır nasıl uğraştığımız ortada. Yani saha dışı faktörler zaten aleyhimize.

BU RİSKE BU KEZ GİRİLMEDEN OKYANUS'TA SAKİN LİMANDA kalmalıydık belki de. Takım uyumuna oynamalıydık.

Başarılı olan ekiplere bakın

96-2000 Galatasaray
2018-2023 M.City
2008-2013 Barcelona
2014-2018 R.Madrid
2016-2020 Liverpool
2011-2015 Bayern

kaç tane oyuncusu her sene değişmiş.

Kadro kalitesini paralel mi arttırmışlar. Yoksa leasing şirketi gibi onu sat bunu kirala ya da al, ya da tam tersi mi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt