Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcular sessizliğe gömüldü. Muhabirler sıkmaya devam ediyor. Enteresan bir süreç.

berkanın gitmek istediğini sezon başından beri biliyoruz boş yapmayın

süre alamadığı ve az kazandığı için gidiyor

clye kalana kadar kal demişler

levent malının dediği yüzünden gitmiyor yani

ulan 5 milyon kazanacaksın ayaksız berkandan yaptıkları tatavaya
daha sezon başlamadan haluk demişti berkanın gitmek istediğini yeterli süre be maaş olayını anlattı

torreira sakatlanınca kaldı
ben berkanın en verimli rolunu 100 kere yazdım

ben daha hiç arda dahil giden bir türkün arkasından aradığımızı hatırlamıyorum

yauv kero sende bende iş yapan adamlarız
berkandan 5 kazanıyorsan satarsın yapmayın etmeyin 5 milyon eurodan bahsediyoruz :)

yunusuda berkanıda aramayız
geçen senede aramadık çünki

eminden emin değilim stoperde sayısal olarak eksiğiz
Ararız ya da aramayız demiyor eleştirenler en azından ben. oyuncu değil denmesi vb oyuncunun aldığı maaşa bir de bunlarla uğraşması haklı adam . Aramayacağız diye bunları mi soyleyelim. arayacagiz o zaman soylemeyelim...

Duyumcular sessizliğe gömüldü. Muhabirler sıkmaya devam ediyor. Enteresan bir süreç.

Nightzat gece yayınlarına devam ediyor

1693474316677.png

Kazımcan muhakkak devreye girecektir diye düşünüyorum. ( geçen sene ufakta olsa ivme kazandı oynarak arka arkaya, umarım o şekilde performans verebilir görev verilirse)
O çocukta beni tedirgin eden çok bam güm giriyor her yere, kendine dikkat etmiyor öyle olunca sakatlanıyor.

Bir de Agücü maçında tepki almıştı bayağı düzenli oynasa bence ona da sabredilmez ama rotasyonda iyi bir rolü olacak bence de.

Bu edit işinin de b*ku çıktı

Çünkü Elon tiviterin içine etti para kapısını açtığında - potansiyel paylaşım görebilecek her şey çıkar karşımıza - ne hesaplar var "Ne güzel doğa" diye viral olmuş 27368273 tane video basıyor hergün 1M takipçi falan var 10 binlerce like alıyor...

Satmaya bir şey demiyorum trigger edilme şekli hoş değil.

Arama konusu da şöyle ligde oyuncu değiştirilecek anlarda yedekte yerli gerekiyor, şu an sayı çok az kaldı. 3 tane 11de adam varsa 4 tane de değiştirilebilir yerli lazım her maç, esnekliği kaybedeceğiz gençlerden sivrilen çıkmazsa.

ben bunun bir fırsata dönüşeceğine inanıyorum

kaliteli kadroya bi iki genç monte edildiğinde çok daha iyi verim alıyoruz
semihi bile parlattık biz böylr

plan program dahilinde bu korkak tdler zaten yapmıyor
anca böyle fırsatlar çıkınca oluyor

benim bu konuda öznem 5 milyon euro bu arada
ne denirse densin ne arguman sunulursa sunulsun hiçbirşey şu ekonomik şartlarda 5 milyon euro öznesini geçemez

ha birde yok yerine pahalıya adam alındı filan deniyor ya

iki maçla adamları çöp ilan ediyorlar angelino kerem bakambu zaha tete filan için

ya bi bismillah ya adamların daha ikinci üçüncü dördüncü maçı
bunu yaparkende berkana yapılan mobbinge katşı çıkıyorlar

bu ne tezatlık

ben berkan 6 oynarkende 100 kere yazdım çocuğa sallamayın sistemde sorun var fiyr

ve taktik anlamında sahada birşey yokken yapılıyor bu

Torreira-okan buruk tandemi iyi gibi

Erden başkan da rotasyonda değerlendirilir artık

Abicim anlamıyorum ya koca dunyada top kulüpler dışında orta saha oyuncusu yok mu yoksa bu Molde bile nasıl içimizden geçiyor zibille takım var Fransa Portekiz İspanya orta sıra takımlarında bizim alabileceğimiz ve verim alabileceğimiz bir tane bile topçu mu yok da illa partey veratti vs uçuk kaçık isimler kovaladik ve kovaliyoruz hala scout ne işe yariyor illa noname alınsın diyen de yok salliyorum Mallorca'nin orta sahasini getirsen yok mu yani bu profile uyan bir tane isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt