Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.356
- 3.032
- 1.723
Duyumcular sessizliğe gömüldü. Muhabirler sıkmaya devam ediyor. Enteresan bir süreç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkanın gitmek istediğini sezon başından beri biliyoruz boş yapmayın
süre alamadığı ve az kazandığı için gidiyor
clye kalana kadar kal demişler
levent malının dediği yüzünden gitmiyor yani
ulan 5 milyon kazanacaksın ayaksız berkandan yaptıkları tatavayaArarız ya da aramayız demiyor eleştirenler en azından ben. oyuncu değil denmesi vb oyuncunun aldığı maaşa bir de bunlarla uğraşması haklı adam . Aramayacağız diye bunları mi soyleyelim. arayacagiz o zaman soylemeyelim...daha sezon başlamadan haluk demişti berkanın gitmek istediğini yeterli süre be maaş olayını anlattı
torreira sakatlanınca kaldı
ben berkanın en verimli rolunu 100 kere yazdım
ben daha hiç arda dahil giden bir türkün arkasından aradığımızı hatırlamıyorum
yauv kero sende bende iş yapan adamlarız
berkandan 5 kazanıyorsan satarsın yapmayın etmeyin 5 milyon eurodan bahsediyoruz
yunusuda berkanıda aramayız
geçen senede aramadık çünki
eminden emin değilim stoperde sayısal olarak eksiğiz
Duyumcular sessizliğe gömüldü. Muhabirler sıkmaya devam ediyor. Enteresan bir süreç.
Benden önce transfer mi geliyordu yav@Emre Altun çember daralıyor Emreeeeeeeeeeeeee
100 sayfa
O çocukta beni tedirgin eden çok bam güm giriyor her yere, kendine dikkat etmiyor öyle olunca sakatlanıyor.Kazımcan muhakkak devreye girecektir diye düşünüyorum. ( geçen sene ufakta olsa ivme kazandı oynarak arka arkaya, umarım o şekilde performans verebilir görev verilirse)
Central Midfield. 8.5 oynuyorMaçta pek dikkat etmedim. Orta sahanın neresinde oynuyor
Bu edit işinin de b*ku çıktı
Satmaya bir şey demiyorum trigger edilme şekli hoş değil.
Arama konusu da şöyle ligde oyuncu değiştirilecek anlarda yedekte yerli gerekiyor, şu an sayı çok az kaldı. 3 tane 11de adam varsa 4 tane de değiştirilebilir yerli lazım her maç, esnekliği kaybedeceğiz gençlerden sivrilen çıkmazsa.
Benden önce transfer mi geliyordu yav
gayet memnunum
inşallah berkan gitmez de her maç ilk 11 oynar hatta torreirayı da satalım playmaker oliveira ile berkan yan yana oynasın.
Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Oliveira Berkan
Rashica Hamza Kerem
Shamar Nicholson