Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA listesi için tabi ki birini almak zorundayız.

Berkan gitti.
Midtsjo gitti.

Demirbay
Torreira
Oliveira

dışında listeye yazabileceğimiz orta saha yok. 3 orta saha ile nereye oynuyorsun. O yüzden birileri gelecek.

Batshuayi yerine o Morelos'un gelmemesi Fener lehine kırılma olur yalnız.

37'lik Dzeko dışında katkı verecek isim kalmamış olacaktı elde.

Şu an forvet rotasyonları bizden net iyi.

Bats giderse biz daha iyi olurduk.
Yanlış ve talihsiz bir kıyas olmuş icardi mevcut fit olmayan haliyle bile ihtiyar ve batstan iyi ki bats ne hikmetse fazla buyutuluyor adam çok savruk oyuncu 1 maç bakiyorsun iyi sonra 2 3 maç kazmaligi tutuyor gecen yıl hepsini iyi gösteren Valencia idi
Fener forvet hattında bizden iyi demek çok talihsiz ve mantıksız
O Morales denen herif gelse bats gitse daha iyi olur tabi ama bunları patlatacak olsn dedenin performansi

Değerli r’daşlar kadronuzda sol da zaha ortada Ziyech var ne yapacaksınız Tadic i acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tadic 'i İsmail Kartal bile istemiyor(Tadic'in beni çıkarma sürekli oynamak istiyorum demecini yalanladı açıkça), herkesi rotasyona sokarken sakatlansin diye onu sürekli çıkarmadan oynatıyor.Bir kenarda Osayi -İrfan (Cengiz) varken diğer kanatta hareketli bir oyuncu istiyor (daha önce Rossi oynuyordu) Kent ya da King gibi.10 numara oynarsa Djeko ile pres gücü düşüyor ve sistem çöküyor.Bizim medya ise reyting uğruna pohpolamaya devam ediyor.Şişirilen Fener'in hâlâ ve hâla en etkili oyuncuları kenar bekleri,Ferdi ve Osayi çizgiye inip ceza sahasına çıkardıkları toplar ile fotokopi goller attılar.Extra olarak da Djeko 'nun hava hakimiyeti.

Geçen gün sözde GS li birisi cengiz bizim tüm kanatlardan daha iyi gibi birşey dedi işte fener neden başarısız oluyorum cevabı cengizin mevcut ederi Max 5milyon sola çekip şut cekecekse bizim yunustan ne farkı var acaba

Yanlış ve talihsiz bir kıyas olmuş icardi mevcut fit olmayan haliyle bile ihtiyar ve batstan iyi ki bats ne hikmetse fazla buyutuluyor adam çok savruk oyuncu 1 maç bakiyorsun iyi sonra 2 3 maç kazmaligi tutuyor gecen yıl hepsini iyi gösteren Valencia idi
Fener forvet hattında bizden iyi demek çok talihsiz ve mantıksız
O Morales denen herif gelse bats gitse daha iyi olur tabi ama bunları patlatacak olsn dedenin performansi

İcardi hepsinden zaten iyi.

Sezon uzun. Geçen maç az daha sakatlanıyordu 3-4 maç kaçırsa Bakambu bu şekilde devam ettiği takdirde gerisinde Bats'ın. Zira bence Bats, 37'lik Dzeko'dan bile iyi denebilir etrafını oynatma yönü ve liderliği dışında.

İcardi ayrı seviye. 31-32 lig, 6-7 Avrupa maçına çıkabilirse sakatlıksız, cezasız vs. zaten kıyasa gerek yok elit seviye ve istim üzerinde adam.

Graven bir yere gitti mi
35m euro

1693479348254.png

Ndombele alacaksan en geç Temmuzda alacaktın bu zamana anca hazır olacaktı. Transferin son günü **bir ihtimal** böyle topçular kovalamanın sebebi plansız ve beceriksiz olmandır.

Son üç sezon ortalama 10 maça ilk 11 de çıkmış sadece , uzun süredir de antremansız bu kadar bekleyip Ndombele'ye gitmek ne kadar doğru bilmiyorum. Bügün gelse oynamaya başlaması ekim ayını form tutması kasım ayını bulur ki sakatlık yaşamazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt