Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele tek başına gelirse çok sıkıntı olur. Son yıllardaki düşüşü malum ama bu kadar beklentiden sonra olmaz. Ama yanında Partey gibi üst düzey biriyle gelirse belki de istenilenin üstünde performans verir.

F4tfZaWWwAAup39

Antep maçında

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Kazımcan
Torreira
Oliveira
Kerem
Mertens (mecburen)
Barış
İcardi

çıkar. Mertens yerine sadece Tete'li bir kadro olabilir. 4-4-2'ye yakın bir formasyon ile Barış 2. forvet gibi oynarsa.

Bizde mutlaka bir mevki eksik olur önceleri forvetsiz sezonlar vardı demek ki şimdi ortasahasız sezon olacak

Antep maçında

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Kazımcan
Torreira
Oliveira
Kerem
Mertens (mecburen)
Barış
İcardi

çıkar. Mertens yerine sadece Tete'li bir kadro olabilir. 4-4-2'ye yakın bir formasyon ile Barış 2. forvet gibi oynarsa.
4 yerli oynamaz gibi geliyor bana.

Avrupa transfer tahtası kapanınca kalan isimler üzerinden gideceğiz anlaşılan. Kaldı ki Okan hoca basın toplantısında net bir isim yok demişti, bu söylemi de bu duruma yorabiliriz. Transferi gerçekleşmeyen oyuncular üzerinden gideceğiz ve bu durum bana Ndombele ismi ile sonuçlanacak gibi geliyor, tabi Inter sürpriz yapmaz ise.

Ekli dosyayı görüntüle 217891

Ders olarak okutulmali, şu şekil duran bir takıma 3 prime kante alsan da boş ya neyse
geçen sene lig devam ederken burda demiştim, 3-0-7 tarzında oynuyoruz diye, bu görüntüde öyle değil ama özellikle iç saha mçalarında genelde böyle, ileriye hücumcular 6-7 kişiyi diziyor paralel şekilde ama 2.bölgede adam olmazsa kim bağlantı olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt