Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1693485737297.webp

WhatsApp Image 2023-08-31 at 15.30.00.jpeg

Geçen sene 2. devre bitiminde kadroda olup bu transfer sezonunda gidenler ve bu transfer sezonunda gelenlerin listesi.

Verileri transfermarkt ve kap sitelerinden bulabildiğim kadarıyla oluşturdum gelen giden listesini.

1-2-3 numaralı transfer eşleşmelerinde gelenlerin net şekilde daha üstün olduğunu düşünüyorum.
4-5-6-7-8 numaralı eşleşmelerin kağıt üstünde net bir kazananı olmadığını gösterilecek performanslara göre zaman içinde şekilleneceğini düşünüyorum hangi tarafın üstün olduğunu.

Her satırdaki oyuncuların birbiri ile takasını düşünür müyüm diye değerlendirdiğimde Erden Timur ile aynı fikirde oluyorum Berkan - Kerem Demirbay takası dışında. O konuda da %50-%50yim. Net şekilde kayıp diyemiyorum şu an için. Diğerlerinde ise ben de bu şartlarda oyuncuları değiştirmeyi uygun görürdüm.

9-10-11-12 numaralı gidenlerin yerine ise daha iyilerinin geleceğine inanıyorum.

Erden Timur'a ve değerli Galatasaray'ımızın daha iyiye gideceğine inancım tamdır.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-08-31 at 15.30.00.webp
    WhatsApp Image 2023-08-31 at 15.30.00.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 96
Ajax daha almamış Mannsverk'i araya girelim Breivik ile beraber ikisini alalım. 6 ve 8 konusu rahatlamış olur. Twitte bahsedilen diğer adam da çok etkiliydi zaten bu üçü üzerimize dominasyon kurdular fakat Brynhildsen kendi yarattığı pozisyonları bir bir harcadı. Yine de o da çok dinamikti. 3 ün 2 sine ben razıyım. Mutlaka alınmalı bu adamlar.
O forvet bildigin kazma. Pozisyon yaratsa da bize karsi kacirdiklari gibi goller kacirdikca burada nasil kufurler edilecegini hepimiz biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt