Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.502
- 2.113
- 1.198
Gençler demirden korksaydık trene binmezdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi birkaç saat sonra Avrupa kulüpleri için transfer bitiyo mu?
Zaha milli aradan sonra artik 100% olmali, ziyaş da 20-30dk cikarabilmelibari zaha ziyeş bayern manu maçlarına yetişse..
Yarın gece 1-2 saat sonraŞimdi birkaç saat sonra Avrupa kulüpleri için transfer bitiyo mu?
Şimdi birkaç saat sonra Avrupa kulüpleri için transfer bitiyo mu?
Abartmayalim yaw.Adana Demir bizden çok daha iyi takım
2 takım gidecek 1i direkt 1i elemeden diye biliyordum. Dediğin gibi sampiyon play off oynayacakmış.2025 için direkt gidiyoruz, 2024 yılı için bir önceki ülke sıralamamız ile play off olacağı kesinleşmişti. Bu sene ki sıralama 2025 için geçerli.
Maçı izle sen karar ver kardeşim.Abartmayalim yaw.
Evet, galiba Almanya'da oynadikdaha önce dostluk maçı oynamıştık , Effenberg ,Kuffour, Lizarazu, Janker falan vardı, ilk defa Avrupa'da eşleştik
Öndeyiz.Aceleye gerek yok zaman var
Maalesef, ülke sıralamamız çok önemli. Bu sene ilk 10 içerisinde bitirmemiz şart, yoksa hep böyle elemeler ile uğraşacağız...2 takım gidecek 1i direkt 1i elemeden diye biliyordum. Dediğin gibi sampiyon play off oynayacakmış.
Yahu böyle yorumlar görmek ziyadesi ile üzüyor beni.lan ne geni ne büyük takımı ne oyunundan ne trannsferinden bahsediyorsunuz
adamların iyi bir gününe denk gelirse senin inanın ne durumda olduğun umurlarında bile olmuyor
6-7-8 atıp yolluyorlar
çok talihsiz oldu
bayern deplasmanı harici herşey ortada
ama o maça motorumuz bozuldu, uçağımızın pilotunun dedesi öldü, kar mar bir bahane bulup çıkmamak gerek
Kim uçaktaŞen ola CİMBOM şen ola