Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence doue ve jelert de bizim seviyemizde topçular değil gibi. Tarzlarını da sevmedim. Bize Mariano lecistirdaki Pereyra eskinin srnasi gibi bir sağlam ofansif bir bek alsak iyi olurdu.

Avrupa ligini alacağız daha durun. Berkan'ı, Yunus'u kanat oynatıp ilk'8 yapacağız. Osimhen'e uefa kupası videosu çektiriyorlar.

YB elenince nasıl transfer açıklaması yapmışlardı ama. Bunların yöneticilik yaptığı yerde hiç kulüp/oyuncu falan suçlamayın. Zalewski o paraları istedi vazgeçtik diye oyuncuya suçu atıp beceriksizliklerini örtecekler.
Hep mi kulüpler/oyuncular suçluydu? Dünyayı dolandılar bu yaz. Hepsinde rezil oldular.

Cenk Ergün'ün bulaştığı yerde bize hayır gelmez.

yok arkadaş

ben bu takımı bırakıyorum

allaha emanet olun
1726169506642.webp

Bu paralara gelen çocuk burada top mop oynamaz bizi takmaz bile. Sergio gibi takılır tesislerde gonderiyorsaniz gönderin der.

bunlar 4 gün sonra yarin 2.5 milyon maasla vasat zalewski yi getirip büyük is basardiklarini zannetmezlerse serefsizim

Hala küfür için bi zaman dilimi açılmaması da çok ilginç. Şimdi değilse ne zaman

Turşu surat, badem bıyık, simitçi, keltoş

Kolpaçino kadrosu gibi kadrodan transfer bekliyoruz... Şaka gibi

Bence doue ve jelert de bizim seviyemizde topçular değil gibi. Tarzlarını da sevmedim. Bize Mariano lecistirdaki Pereyra eskinin srnasi gibi bir sağlam ofansif bir bek alsak iyi olurdu.
Ta Mayıs'ta dedik dominant 2 bek ve ortasaha , birde kiralık 10 numara takım tamamdı, şimdi hala 4 transfer lazım

Neyse kaldı 24 saat dayanın Romalı kardeşlerim

Son gün en az 5 tane adam bulursun bak. Bulamazsın falan demeyin, hemde öyle isimler getirirsin ki şaşılacak isimler olur.

Ama yok abi adamların derdi takviye yada başarı değil.

Abv artık

Son gun gidin sunu falan alin da deneriz en azindan ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt