Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka mı bu ? okan buruk bu olay ve arias olayından sonra istifa etmeyerek kendini bitiriyor haberi yok.GD: "Sara'ya da teknik heyet maliyetine negatif rapor verdi, ama yönetim yine de aldı."
Onlar kendi götune yansinlar. 6 senede sap almış başkana tapiyorlar. Biz 2 sene şampiyon olmuş adamı döve döve yollayacağız 2-3 ayaMillet sosyal medyada dalga geçiyor. Zaten ağzı olan konuşuyor o ayrı ama bunlar ekstra olarak malzeme veriyor
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alındığı gün neden Okan hocanın listesinde üst sıralarda, Okan hocanın istediği oyuncu diye haberi verdiniz o zaman yalancı herifler.GD: "Jelert için teknik heyet ve scout ekibinin olumsuz rapor verdiğini biliyorum."
Milyonlar harcayarak küçülmeye gittikYönetimde savunabileceğim tek adam dahi yok.
Tek kelimesini çıkardığımdaki durum da tartışılır.
Bu yalan 1 haber işte.Öyle 1 şey olsa 2 tane 4lü savunma beki alınmışken şimdi de 2 tane 3lü bek isteyen Okan'a 1 kanat ve 1 orta transferini sormadan alırlardı..GD: "Jelert için teknik heyet ve scout ekibinin olumsuz rapor verdiğini biliyorum."
GDGD: "Jelert için teknik heyet ve scout ekibinin olumsuz rapor verdiğini biliyorum."