Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.985
- 39.779
- 2.953
Fatih hocamin sözunu gerceklestirmeye calisiyorlar
Taktik maktik yok bam bam bam
Taktik maktik yok bam bam bam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hücumcu kanat + 2 forveti hayatta kaldıramayız benceTakımda kanat yok niye hata olsun anlamadım ki. Okan kanatlı çift forvet oynamasın diye mi?
O dedigin ihtimal 0,0%2 oyuncu gelirse ya Yusuf ya Ziyech başka ihtimal kalmıyor ki şu an Ziyech'den tam anlamıyla 1 ay faydalanamayacağız zaten form tutması Kasım ortası-Aralık bulur o yüzden onu listeye yazmayabilirler sadece Avrupa'da oynatabiliriz gibi geliyor.
Bilmiyom ama dediğin gibi diğerini ben de istemiyom.Burda beğenilmeyen Rashica ondan 10 kat daha iyi 1 oyuncu..Herif cop, Vargas nasil?
Vazgeç dedim dün onaOral sevmez nerede? Böyle fırsatı kaçırmazdi. Alper admin ve kero admin nasil korkuttuysa çocuk forumu terketti
dengeli kadro yapılmıyor o şekildeNeden ? Kerem yerine kimse alınmadı.
Cöp (üzülerek)Sallai kötü mü @Murat Durmaz
Burda beğenilmeyen Rashica ondan 10 kat daha iyi 1 oyuncu..Sallai kötü mü @Murat Durmaz
Dün korkudan kactim üstadOral sevmez nerede? Böyle fırsatı kaçırmazdi. Alper admin ve kero admin nasil korkuttuysa çocuk forumu terketti
Boyle bir yoruma denk geldim
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Airfreyer a patates koy çabuk. Osimhen gününü tekrar yasamamiz için başlangıç bu olmalı herşey öyle başlamıştıDün korkudan kactim üstad
Sabah da toplantılar vardi yeni geldim