Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.241
- 7.136
- 2.358
Bu Zalewski denen iç büyük ihtimalle Fb gider çünkü yakın arkadaşı Şimasnki Fbde. Yoksa ihtimal yok Galatasaray’ı red edemezdi. Anlaşmıştır yüzde yüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu boktan ligi çok abartmayalımBu orta sahayla ve bu sistemle 4. bile olamazsın Lig'de reis yav![]()
Yav katiliyorum postuna. Niye bukadar alingan oldun? Uzuyorsun beni kanksAynen o kadro en az 20 puan Fark atar yazsaydım da seni mutlu etseydim.Gabriel Sara'nın hangi özelliği 8 Numara![]()
Bu beceriksiz yönetimin alıp alabileceği en iyi kanat.Nasıl acaba sallai kimse izlemiyor muydu
+free agent olarakZalewski seneye 2 milyon maaş ile fb de
Derhal kramponlarini giysin yarin mac varİsviçreli Kerem bu
![]()
Sözleşmesi bitiyor bununda.abi kulubü neden bıraksın dönem bitmiş etmiş
Cidden bitti yaziyorlar twitter’da ama o kadar cok yasaklı var ki hangisi yasaklı bilemedigimden artik haber paylasamiyorum burada
Elde var iste kaan da demirbayda oynar onlerine sarayi koyarsin takimda hucumcu yok abartmaya gerekte yok orta sahada yiginla oyuncu varTorreira - Gabriel Sara orta sahasıyla şampiyonluk beklenmez.Torreira'nın yanına 8 Numara alınmalı.Klasik 4-2-3-1'indne yürüsün Okan işte![]()
Fb'nin orta sahası da Beşiktaş'ın orta sahası da bizden iyi.Ts'nin kimlerle oynayacağını bilmiyom ama bu kadar afallamazlar bence..Bu boktan ligi çok abartmayalım
Yabancı kaynak dışında inanmamanız gerektiğini hâlâ çözemediniz mi gerçekten yavCidden bitti yaziyorlar twitter’da ama o kadar cok yasaklı var ki hangisi yasaklı bilemedigimden artik haber paylasamiyorum burada