Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemen paylas hiyar herif
TIER 1Son Gün
Cenker Gün
Gardi geldi olarak yorumluyorum bunu istiyordu çünkü öyle haberler dolaşıyordu.Artik daha once soyledigim gibi bir yabanci sportif direktor alinmasi gerekiyor. Simdi faydasi olmaz tabi ama devre arasindan itibaren yapilacak olan transferlerde bu isi yapabilecek kalifiye bir eleman sart.
Gardi bize bir tane sportif direktör ayarlasın.Artik daha once soyledigim gibi bir yabanci sportif direktor alinmasi gerekiyor. Simdi faydasi olmaz tabi ama devre arasindan itibaren yapilacak olan transferlerde bu isi yapabilecek kalifiye bir eleman sart.
Gardi bir kulube bagli olarak gelmez, burada kazanacagi para suanki kazandiginin yaninda viz gelir cunku. O iyi bir araci, yani gider konusur ama sportif direktor ayni zamanda kadro planlamasi konusunda hocayla birlikte calisacak biri olmalidir. Gardi'nin isi bu degil.Gardi geldi olarak yorumluyorum bunu istiyordu çünkü öyle haberler dolaşıyordu.
Hep orjinal beklerle oynuyoruz zaten gecen sene kaan baris berkan oynadi orjinal bekimiz olmayali yil olduBen halen 3'lü formasyon devam edileceğini düşünüyorum çünkü Jelert + Jacobs hariç orjinal başka hiçbir bek yok.