Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.587
- 9.879
- 2.068
Gökenim şimdi içim rahat etti hatta Cenk Ergün bile vazgeçtim diyebilirDiscord'tan Kemalimle görüştüm selamları var , herkes rahat olsun Tanrı GS'de dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökenim şimdi içim rahat etti hatta Cenk Ergün bile vazgeçtim diyebilirDiscord'tan Kemalimle görüştüm selamları var , herkes rahat olsun Tanrı GS'de dedi
Okan gitsin City Madrid falan çalıştırsın.Doğru profil falan geçelim, Okan burugun istediği profil minimum 50 milyon. Hem atlet olsun hem pasör olsun hem oyun kursun hem gol atsın. Kim bu oyuncu ?
OsimhenDoğru profil falan geçelim, Okan burugun istediği profil minimum 50 milyon. Hem atlet olsun hem pasör olsun hem oyun kursun hem gol atsın. Kim bu oyuncu ?
Sanki chelsea, real madrid'iz de o paralara scout transferi yapıyoruz. Sen gidip 10 milyon üstü bir adama verirsen tabiki millet kurtarıcı olarak bakar.Yaw 45 milyon Sara + beklere para harcattılar, hala Scout ekibinin olumsuz raporu diyorlar. Bu kadar para harcanıp; 20 yıldır kulüpte görev yapan adamın dediğine itimat edilmiyorsa şerefi olan kendi istifa eder zaten. Aynen kardeşim olumsuz rapor
Yani Okan hocanın dediği gibi 12 ya da 13 kişi mi oynayacağız Emrem3luye mutlaka donmemiz lazım
bu takım en azından ortasahayi ve savunmayi kalabalık tutarak az gol yemeyi denemeli
Okan Hocanın kaderi derbide belli olur ,bitik durumdaki mouya yenilirse o gün bizle işi biter ,umarım farkındadır bunun
Rodri ama boyu uzun olduğu için vetoDoğru profil falan geçelim, Okan burugun istediği profil minimum 50 milyon. Hem atlet olsun hem pasör olsun hem oyun kursun hem gol atsın. Kim bu oyuncu ?
Biz üçlüye dönünce olaylar 3some a kaymaz umarım3luye mutlaka donmemiz lazım
bu takım en azından ortasahayi ve savunmayi kalabalık tutarak az gol yemeyi denemeli
Onlarda acil elenmeyelim diye 8 maça çıkardılar halimimUefadan acilen elenmeyeliz eğer 5.yildizi istiyorsak, maalesef acı gerçek bu ,gruptan çıkarsak mahvoluruz, geçen yılda praga elenmesek şampiyonluk gidebilrdi
Discord'tan Kemalimle görüştüm selamları var , herkes rahat olsun Tanrı GS'de dedi
Evet olayda bu sen ziyech yerine sallai diger kanada baris koydunmu Mertens yerine Sara koydunmu dinamiklik zaten artiyorHerkes savunma ve orta sahaya yükleniyordu ama sorun hücumdaydı. Ezildiğimiz maçlarda Mertens, Ziyech ve Icardi aciz durumlara düştü. Dinamizm eksikliği önemli ölçüde azaldı.
fmf çok severimBiz üçlüye dönünce olaylar 3some a kaymaz umarım
bir galatasaraylıya yakışmayan tutumUefadan acilen elenmeyeliz eğer 5.yildizi istiyorsak, maalesef acı gerçek bu ,gruptan çıkarsak mahvoluruz, geçen yılda praga elenmesek şampiyonluk gidebilrdi
hocada durum belli olmaz..Neyse büyük mucizeler yaratmazsa hoca artık yolcu bu net ,malı genel kurulda ise hırsızlar gidebilir yeterki muhalefet olsun
Kesinlikle ,şu an mou aynen roma dönemi gibi deli gibi para harcatiyor geçen sene işleyen fener takımını bozdu ve daha defansif düzene döndü yani taraftar ismine hayran ama o maçta 1 puan bile alsak onlar alev alirO maç kırılma maçı olacak. Biz yenilirsek toparlayabiliriz ama onlar yenilirse dağılırlar yokuş aşağı giderler.
Okan gitsin City Madrid falan çalıştırsın.
Bu tersi olurfmf çok severim