Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.210
- 42.959
- 3.748
Abi ne güçlenmesi dalga mı geçiyosunuz
Kıyas yaptığınız dönem sağbeki kaanla solbeki köhnle yamadığın dönem,o dönem rezalettik ziyech uzaktan 3-5 vurdu da kazanıp sezonu bitirdik,20m luk adam getirdin demirbayı gözü kapalı yedeğe yazamıyosun sert bi os almadın,sol kanadındaki tek oyuncun sağ kanatta daha iyi olan sallai,mertens geriye yardım etmesine rağmen orta sahan gel beni del diye bağırıyodu sen gittin geriyle alakası olmayan iki tane forvete döndün
Sançez sürekli sakat,nelsonla savunma hattını öne çıkaramıyosun abdülün naptığı belli değil stoperi de es geçtin
Çok kötü dönemle kıyas yapıp sağbek kaanın yerine jelert geldi köhnün yerine jakobs geldi ohhh süperizle oluyomu bu iş
Bjk 11e topçu yazamıyodu,doğru mühendislikle kotardı kadroyu,biz bjkden daha iyi transferler yaptık totalde kağıt üzeri ama mühendislik yanlış olduğu için kadronun şaftı kaydı
Sonuç olarak geçen yıla göre guclenmedik mi ?
Kimse eksiğimiz gedigimiz yok yazmadı ben görmedim öyle bir mesaj bu kadroyu şampiyon yapamıyorsa da Okan yoluna baksın bu saatten sonra..
Siz istiyorsunuz ki kafada bazı şeyler olmadı diye ligden cekilelim bu ligler kağıt ustunde oynansaydi Nzonzi lemina serili sezon namağlup şampiyon olurduk