Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Takimi komple yeniledik kapali kutu oldu. Bakalim Noluyor. Bu yenilemede birde holding 6 alsaydik orta sahaya iyi olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buz hokeyimis
Elbette osi daha hareketli oyuncu ama ikiside gercek santrafor oldugu gercegini degistirmez. Bu ikili hakan arif gibi bi ikili olamaz. Ha tutar belki cok kalteli oyuncular oldugu icin ama ihtimal düsük. @Emre Bari dedigi gibi ikisi varsa ikisi oynar oynatmama sansinda yok. Hocanin isi zor birinden birini oynatmadigi zaman elestiri büyük olacak. 352 de belki ama orada bile daha hazirlayici olmali bitane forvetin.
Freiburg da herif 300-400k aliyomusdur gagaghaaga
Kim sallai?Nerede Sallai?
Dan karı lazımEMRAH DANCA GS‘DE
Yarin kadroda olmazsa okan istifasini versin
Icardi febe macinda oynamak istiyorum demisBir de osimheni almasak daha iyiydi sanki millet kadro kuramıyor çift forvet muhabbetine
Jelert Nelson Davinson Jakobs
Toreira
Demirbay. Sara
Sallai. Barış
İcardi
Al işte mis gibi takım
Kardeş beni "vasat"ın ne anlama geldiğini açıklarken banladılarİroni'den dolayı 1 ay ceza mı yenir. Yanlışın olmasın. Belki küfür flan etmişsindir.
Herkes star bekliyor starları gördük.Foruma beğendirmek çok zor.
Bize Ömer Bayram tipinde World Class futbolcu lazım.
Valla kadroya alan aliyor ertesi gunAdam jetlag olur dur bi taşınması falan derken min 1 hafta sürer.
Sonraki maç bekliyorum ben...
Geçen seneki kadroyu koy üstüne 50 milyon euro koy.
Şu anki kadroya bak.
Neyin ne olduğu net de hala Polyannasporluluk devam ediyor. Görücez sezon içinde ne hallere düşeceğimizi.