- 17 Eylül 2018
- 20.376
- 23.316
- 1.983
Şallai okunuyor ağzınızı alıştırın, olurda bir yerde görür seslenirseniz bakmayabilir yoksa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı satarakbu maaşları nasıl ödeyeceğiz
Fb maçına az kaldı Murat senin de peşindeyim, Oral Sevmez isminin devir teslimine az kaldı.@Oral Sevmez Oral'a göre sezonun transferiymiş bu reis yav![]()
Bencede ilk etapta olmaz gibi duruyor. Ama hayatta olmayacakta birsey yok. Kaliteli oyuncu olduklari icin belkide adapte olurlar yanyana oynamaya. Bekleyip görecegiz.renktaş ben futbolda bazı değişmez temel doğrular olduğu kadar yoruma açık çok şey olduğunu da gördüm 40 küsur senede
bizim takım artık tam anlamıyla hoca yorumuna açık bir takım haline geldi
İlk bakışta icardi osimhen oynamaz gibi geliyor ama inan hoca yorumuyla oynayabilir de
bernardo ve de bruyne hücuma dönük kanat veya 10 numara idi pep bambaşka oyunlar kurgulayarak bazı oyunculara farklı görevler vererek bunları beraber çift orta saha olarak oynattı mesela
okan buruk için büyük test bu sezon taktiksel anlamda
Şolloi daha doğrusuŞallai okunuyor ağzınızı alıştırın, olurda bir yerde görür seslenirseniz bakmayabilir yoksa.
Oral Sevmez ismi benim gibi müslüman 1'ine uygun olmaz reis.Nihat Hatipoğlu olsa daha uygun olmaz mıydı?Fb maçına az kaldı Murat senin de peşindeyim, Oral Sevmez isminin devir teslimine az kaldı.
Sampiyonluk gelmezse batariz diyebilirmiyiz
Goooool @Oral SevmezFb maçına az kaldı Murat senin de peşindeyim, Oral Sevmez isminin devir teslimine az kaldı.