Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 4-5 sezonu çıkarma şansın var mı vaktini almayacaksa

Beni tedirgin etti bu veri

Sadece lig ve Avrupa için
1726253307685.png

1726253332623.png

1726253353982.png

1726253390323.png

1726253457414.webp

Şimdi olaya hiçbir şey yaşanmamış gibi bakalım
Gidenler:
Köhn, Zaha, Tete, Ndombele, Kerem, Halil,
Gelenler:
Jakops, Sallai, Jelert, Sara, Osimhen

Bem bu değişimden sadece Kerem in satışını eleştiririm. Zaha Tete Ndombele Halil in şampiyonlukta hiçbir katkısı yok.
Kanat opsiyonumuz inanılmaz azaldı.
Ben bu durumun ve plansızlığın devre arasına kadar giderilebileceğine inanıyorum... Ve ayrıca
Barış ve Sallai nin her iki tarafta da çok güçlü oyunu pozitif durum. Kendini veren bir Ziyech ve Yusuf Demir in alternatif olmaları gerekmektedir.
Gelelim orta sahaya
Torreira - Kaan - Sara Üçlüsünü denemek ve bazı maçlarda görmek gerekir. Ben bu üçlüye pozitifim. Torreira - Sara - Mertens Üçlüsü de birçok maçı çözer.. Kerem ve Berkan ın da bunların alternafi olacak bir çok maç olacaktır. Ama bence Okan hocanın en büyük adayı ve gözdesi Eren Aydın olmalıdır. Eren birçok maçta denemesi gerekmektedir..
İlerisi için söylenecek tek bir eleştiri olmaz zaten.
zaha'nın şampiyonlukta nasıl katkısı yok yaw?

köhn'ün bile var.

tete, ndombele ve halil'in yok.

Kim mesela

Say da ben de damga vuramayan en az x2 adam sayıcam.
Zaten tüm tabloyu çıkarırsak x2'den fazladır haklsınız orada tam düzgün yazamamışım anlatmak istediğim aralarında şampiyonluklara etki eden transferler çıkabiliyorlar biraz benim Türkçemden de anlaşılmamış olabilir.

Tamam Sallai geldi. Sol kanat nerde?

HY ne boş muhabet yapıyorsun ya

alınmadı diye scout ekibi isim yazmamış - boş yatmış gibi saçma savla konuşuyor

yöneitm 30 M + lara yürüdü .

Rezalet ötesi bir transfer dönemi geçirdik. 60 milyon veya ne kadarsa işte para harcadık fakat başakşehir kalitesinde transferler yaptık. Osimhen’le Batşuayi’yi çık diğer alınanların tamamının katkısı Boey+Kerem’in yarısı bile etmez. Büyük güç kaybettik. Aksini iddia eden olursa 6 ay sonra tekrar konuşuruz. Bu kadroyla anadolu takımlarını ıkına ıkına yener ancak Okan

Transfer ayağına ziyech yerine yusufu yer bunlar beyler aslında transfer yapmamaları iyi bir nebze

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sara 6-8 i 50 maç boyunca eksiksiz bir şekilde oynayamazsa fena patlarız bu sezon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezalet ötesi bir transfer dönemi geçirdik. 60 milyon veya ne kadarsa işte para harcadık fakat başakşehir kalitesinde transferler yaptık. Osimhen’le Batşuayi’yi çık diğer alınanların tamamının katkısı Boey+Kerem’in yarısı bile etmez. Büyük güç kaybettik. Aksini iddia eden olursa 6 ay sonra tekrar konuşuruz. Bu kadroyla anadolu takımlarını ıkına ıkına yener ancak Okan

Aynı fikirdeyim ocakta yaprak dökümü başlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem gideceğini söylemişti ki çocuk haklıda ,oguz aydin eren dinkci ikisi birden bizi bekledi ve istediler almış olsak kanat sorunu bukadar uzamazdi

Yav hocam ne kadar kötü olursa olsun şu capsızların alayından iyi geçen sene bu herif olmasa şampiyon falan olamıyorduk biz, okan'ın kariyerini kurtardı attığı şutlar ile, hala şu dakika itibari ile galatasaray futbol kulübünde ki osimhen'den sonra en iyi oyuncu kendisi, yetenek olarak en iyisi. Duran top kullanabiliyor, uzun pas atıyor, maç çözüyor, diagonal pas atıyor. Okan'ın sisteminin kurbanı oldu adam young boys maçlarında adamdan barış alper olmasını istedi olamayınca da taraftarın önüne atıldı
Adam sahada ruh gibi geziyor, yetenek olsa neye yarar?

Halı sahada oynasın bu saatten sonra, bize mücadele eden adamlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt