Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hocam ne kadar kötü olursa olsun şu capsızların alayından iyi geçen sene bu herif olmasa şampiyon falan olamıyorduk biz, okan'ın kariyerini kurtardı attığı şutlar ile, hala şu dakika itibari ile galatasaray futbol kulübünde ki osimhen'den sonra en iyi oyuncu kendisi, yetenek olarak en iyisi. Duran top kullanabiliyor, uzun pas atıyor, maç çözüyor, diagonal pas atıyor. Okan'ın sisteminin kurbanı oldu adam young boys maçlarında adamdan barış alper olmasını istedi olamayınca da taraftarın önüne atıldı

Kendisi ne kadar ruhsuz ve gamsız olsada şu kadroda gene bunun ayaklarına bakıp şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz.

Yatacak yeri yok bunların.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig çok kötü olduğu için biraz düşersek fark açılır hasbelkader devreye kendimizi 3-5 puan geride bile atsak iyi bir takviye ile hava yakalansa, kazanma alışkanlığımız bizi öne atabilir diye temenni ediyorum bu aveller devre arası iyi bir takviye yerine yine salak islere girip olacak işi bozma ihtimalleri daha yüksek geliyor yok arkadas bu sezon çıkış.

Barış 3-5-2’de sol kanat oynarsa kariyer sezonunu yaşar diye düşünüyorum, solbek oynadığı her maç müthiş oynadı.

türkiye'de üçlüye karşı garip bir önyargı var. genelde dörtlüye nazaran daha defansif olduğu düşünülse de ofansta çok daha fazla opsiyon sağlayan bir sistem. özellikle bizim gibi ligin kafa takımlarının oynadığı pres oyunu için de dörtlüye göre daha uygun.

formasyonlar, build-uplar değişse de geride üçlü bırakma işi avrupada baya tercih ediliyor. mesela pep topa sahip olduğu anda akanji/diaz/ake gibi geri üçlü yapıyor.

aynı şekilde son almanya şampiyonu xabi, italya şampiyonu inzaghi'de üçlü tercih ediyor. bu üç takımın gol sayılarına bakmakta fayda var.

üçlü ile beşli oynamak tr'de karıştırılıyor. tabi bu takımlar daha elit oyuncularla oynasa da bizim ligimizde bu formasyonu oynayacak oyuncu kalitesine fazlasıyla sahip olduğumuzu düşünüyorum.

üçlü dizilimlerin en önemli noktası kanat bekler ve kenar stoperlere daha fazla yük bindiren bir sistem olması. mesela sağ kanat bek duboisle dilediğin kadar üçlü çık beşliden farklı birşey oynayamazsın. ya da kenar stoperlerin maç boyu kanat oyuncularıyla eşleceği için oraya gustavo henrique atarsan sistemi döndüremezsin.

elimizdeki kadroyu tr ligine göre değerlendirince, defolarımızı gizlemek için formasyondan bağımsız üçlü beklemek birçok sorunumuzu çözebilir, yeter ki hoca oynatmayı göze alsın. barış alperden tr liginin frimpongu çıkmaması için pek bir sebep yok.

Son düzenleme:
güncel takımı yazıyorum hazır mısınız

----------bitik osman-----------

---Davinson nelson apoker

--Jelert Toreyra sara jakoop

---------------Sallai--------------
-------Osimhen----Mertens

barışla batsmani joker kullan

jelert ve sara ne yaptı da bu kadar nefret kusuluyor anlamıyorum

adamlar kötü futbolcu değil

maliyetleri de kendi suçları değil
Bu sene sallantılı bir sezonda olsa ben gelen futbolculardan hem memnunum hemde ümitliyim sırf isimli diye kadayıf adamlar almadık en azından zaha ve ziyechi gördük

Sara‘ya hayvani para gömdük ve profil olarak yanlis transferdi orasi kesin.

Ama ben bu cocugun iyi topcu oldugunu ve dogru kullanilirsa cok iyi isler yapacagini düsünüyorum.

Okan madem bu adama 20 milyon saydirdi kendisinden maksimum derecede faydalanacagimiz formasyon ve rolü bulmali Sara‘ya.

4-4-2 veya 4-2-3-1‘de israrla Torreira‘nin partneri olarak kullanilirsa harcanir Sara ve olan paramiza olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt