Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık söylencek söz yazılcak kelime kalmadı yahu, yani artık yapacak ilk iş bunlara güzel bir karşılama töreni, taglara devam. Tarihte bir ilk yaşayacaklar, transfer görüşmesi dönüşü rezil kepaze olacaklar.

jakup en az 1 ay sakat kalirsa ne gülerim ama ha

bizden giden kohn maca cikip asist bile yapti

Daha Doue, Wendel ve Hermoso fiyaskosunu unutmadik bir de Zalewski fiyaskosu uzerine eklenirse bir ton kufuru hakederler. Yok devre arasina 3 ay kalmis yok sol tarafi falan idare ederiz bos laflar cunku olayi anlayamadiniz demektir.

Konu sadece 'transfer' degildir.

Bu dakkadan sonra her futbolcuya saldirip astronomik rakamlar verecekler sans devreye girecek ya 2 iyi oyuncu ile donecekler

Yada 2 kazik sokup donecekler tamamen kismet
planlama filan hakgetire rus ruleti oynuyoruz

Zalewski gell artık

dr-evil-crying1.gif
Osimheni getirmiş kulübün düştüğü duruma bak, Roma başkanının ağzının içine bakıyoruz.

Bu saatten sonra gelecek adamdan hayır gelmez..inşallah adam falan almazlar.

Abi şu Arapların bıraktığı Konan'i niye almıyoruz bence Jakobs'tan iyidir

Hep boyle başarılı sezonlardan sonra arayı açacakken kendi ayağımıza sıkmaktan bıktım. Göz göre göre takıma sampiyonluk hamleleri yapmıyorlar, yapmadılar! Yazıklar olsun

Koca gün haber de çıkmadı herifler bildiğin zaman geçirmek için saklanıyorlar. Transfer sezonu kapandıktan sonra gelirler.

jakup en az 1 ay sakat kalirsa ne gülerim ama ha

bizden giden kohn maca cikip asist bile yapti
Bizden giden ihya oluyo, bilemiyorum ama Okan bu sezonu çıkaramaz.Gidenlerin her yaptığı iyi iş gözümüze gözümüze sokulur. Hele hele Zaha ve Sergio performans verirse inanamıyorum gelecek tepkilere.

Kötü sonuçlardan sonra (muhtemelen fener maçından) okanı kurban verirler, liseli kankiler mali genel kurulda ayıp olmasın diye ibra ederler....

Gideli kaç gün oldu halen bir işi cozemediler zorla sovdurtmeye çalışıyorlar kendilerine.Onyedika oyuncuyla anlasiyorsun kulübünden bedava mi alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt